Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Irány Montpellier!

Újabb izgalmas idegenbeli meccs, egyben tartalmas utazás biztos a győri klub életében, hiszen augusztus 5-én este a Földközi-tenger partján, Franciaországban lép pályára felnőtt csapatunk. Az EL harmadik körének visszavágójára szurkolói utazást szervez a Győri ETO FC; a közvetlen repülőgépen kb 80-100 drukker számára tudunk helyet biztosítani.

A tervezett program szerint augusztus 4-én délelőtt 10.00 órakor, Pozsonyból indul a járat Montpellierbe, vissza pedig pénteken dél körül érkezik a társaság. A túra költsége 450 euró, ami tartalmazza a transzfert a repülőtérig és vissza, a repülőjegyet valamint az összes ehhez kapcsolódó költséget, szállást két éjszakára, reggelivel, valamint a stadionba szóló belépőjegyet.

 

Jelentkezni, augusztus 2-án, 18.00 óráig lehet Fördős Nóra, kommunikációs vezetőnél a 450 eurós költség befizetésével! (Tel.: 305 594 124)

 

A szurkolók által szervezett buszos utazással kapcsolatban Kocsis Balázsnál, a 703 611 959 mobiltelefonszámon lehet érdeklődni!

További híreink

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Video: Priskin és Pátkai góljai a Pécs ellen

Kiemelt támogatóink

Támogatóink