Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Middlesbrough: Kink holnap aláír

Az észt játékos megfelelt az orvosi vizsgálatokon.

Mint arról már beszámoltunk, Kiss József, az ETO kizárólagos menedzsere, valamint Tarmo Kink Angliában, a Middlesbrough csapatánál tartózkodott az elmúlt napokban, ahol orvosi vizsgálaton vett részt az észt támadó.
- Tarmo Kinket egy részletes vizsgálatnak vetették alá - mondta honlapunknak az üzletet lebonyolító menedzser, Kiss József -, és minden követelménynek maximálisan megfelelt. Voltak még nyitott kérdések, de ma mindenben megegyeztünk a Middlesbrough csapatával, amelyet ma írásban visszaigazoltak. A szerződés aláírására holnap kerül sor.
Ennek tükrében a statisztika már végérvényesnek mondható: Tarmo Kink 51 mérkőzésen lépett pályára az ETO színeiben, ezeken 19 gólt lőtt, és 6 gólpasszt adott.
(czp)

 

Forrás: nb1.hu


 

További híreink

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Video: Priskin és Pátkai góljai a Pécs ellen

Kiemelt támogatóink

Támogatóink