Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Jäkl triplán debütált

Bár már nem az első csapat tagja, mégis az ETO színeiben lépett ki a nemzetközi porondra, nem is akármilyen eredménnyel. Jäkl Antal szerdán debütált edzőként, és a Nyitra elleni meccsen ’96-os korosztálya szép győzelmet aratott. A héten már utánpótlás korosztályaink számára is sorra zajlanak a felkészülési találkozók, ahol továbbra is a nemzetközi tapasztalatszerzés az elsődleges cél.

Győri ETO FC U15 – Nyitra FC   3 – 1  (2-0)

 

Gólszerzők: Lenzsér (2), Jász D.

 

Győri ETO FC: Horváth D. (Fogarasi), Nagy B. (Berta), Hajdár (Fejes), Dávid (Csikár), Deák (Gacza), Nagy Á. (Fördős), Mészáros (Tóth), Lenzsér (Kecseti), Schillinger (Könye), Füleki (Jász), Szücs (Németh)

 

 

„Kicsit izgultam, majdnem olyan érzés volt, mintha bajnoki meccsre készülnék, – kezdi Tóni - de a srácok gyorsan megszerezték a vezetést. Látványos első félidőt játszottak, sok helyzettel, akár 5-6 gólt is rúghattak volna, három kapufájuk volt és egy 11-es is kimaradt. A gyengébb helyzetkihasználás ellenére meglepőben jól meccseltek a fiúk!

Az edző kollégák ugrattak is, hogy ez volt az első mérkőzésem, az első győzelmem, és az első nemzetközi találkozóm egyszerre.

Bár nyílván a bajnokságban kell majd helytállni, de kíváncsian várom a további nemzetközi erőfelmérőket is a Mattersburg, a Kassa és a Brassó csapatai ellen.”

További híreink

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Video: Priskin és Pátkai góljai a Pécs ellen

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink