Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

ETO tábor harmadszor

Ha nyár, akkor ETO tábor, mondhatjuk immár büszkén, hiszen harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Győri ETO FC focitábora, amire idén napközis és bentlakásos rendszerben is lehet jelentkezni a 9-14 év közötti futballbarátok számára. A június 28. és július 2. között megrendezésre kerülő öt napban az ETO edzői által vezényelt tréningeken túl, ismét sok színes program vár a gyerkőcökre, többek között az ETO Élményközpontjának játszóházába és a MEXTRÉM Parkjába is ellátogatnak majd a résztvevők, de persze az első csapattal való fotózás és dedikálás sem maradhat el. Jelentkezésre és érdeklődésre a 30/461 89 08-as telefonszámon, vagy a t.kovacs@eto.hu email címen mód. A szállást igénybe véve - a Fehér Miklós Kollégium minden igényt kielégítő szobáiban - a teljes ellátás ára 35.000 Ft, míg napközis jelleggel, napi háromszori étkezéssel 20.000 Ft., mindkét csomaghoz egy Puma labdát is kapnak a gyerekek.

 

További híreink

Álláshirdetés

Álláshirdetés

Részfoglalkozású tanárokat keres a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia Gimnáziuma

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink