Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Majd a vizsgák után…

A Soproni Liga 2009/2010-es idényében Koltai Tamás tizenöt alkalommal futott ki kezdőként a pályára, kilenc alkalommal pedig csereként segítette társait. Válogatott középpályásunk, aki négy góllal járult hozzá a pontgyűjtögetéshez, az utolsó találkozón is megdolgozott a sikerért, így megérdemelten tölti két hetes szabadságát.

„Győrben maradtunk, nem utaztunk el nyaralni, egyrészt mert a barátnőm se ért rá, másrészt mert a főiskolán vizsgaidőszakom van. Még három próbatétel vár rám, így itthon töltöm a szabadságom. A mester „utasítását” figyelembe véve; a focit elfelejtve pihenek. A tanuláson kívül olyan dolgokkal töltöm az időt, amire eddig se energiám, se időm nem jutott. Sokat alszom, bowlingozni és moziba járunk.

Igaz már hiányzik a labda, de lehetett volna hosszabb a szünet, bár az Európa Liga miatt megéri…” – teszi hozzá Tamás.

 

További híreink

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Video: Priskin és Pátkai góljai a Pécs ellen

Kiemelt támogatóink

Támogatóink