Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Szakmáztak a kapusok

Szerdán három ETO-s kapus utazott Telkibe, ahol szakmai fórumon vettek részt. Mindhárman más-más szerepkörben; Tőkés László, a felnőtt csapat kapusedzője bemutatót tartott, harmadik számú kapusunk, Molnár Péter segítségével, utánpótlás kapusedzőnk, Pánczél Roland pedig a több mint harminc résztvevővel együtt vitatta meg a mozgalmas nap tanulságait.

„A telki edzőközpontban a szakma összefogása, az előrelépés, a fejlődés elősegítése érdekében tartottunk találkozót. A délelőtti előadásokat követően délután gyakorlati edzésbemutatók következtek, amire három NBI-es kapusedző kapott meghívót. Pálinkás Andrással, és Disztl Péterrel együtt engem ért a megtiszteltetés, hogy bemutató tréninget tarthattam. A Magyarországon még nem elterjedt modern technikákat Molnár Péter kapusunk segítségének köszönhetően láthatták a kilátogatók. A jól sikerült demonstrációt követően pedig a válogatott edzését nézhettük meg mindhárman.” – mondta el Tőkés László.

További híreink

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Video: Priskin és Pátkai góljai a Pécs ellen

Kiemelt támogatóink

Támogatóink