Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

U18: Hazai siker

A nagy vetélytárs Pápa csapata látogatott szombaton Győrbe, Kulcsár Zsolt ismét vegyes korosztállyal kiálló keretéhez. A hazai 26. forduló alkalmával a zöld-fehér srácok mindkét félidőben jó teljesítményt nyújtottak, tetszetős és okos játékuk három, válasz nélküli gólt eredményezett, ami elegendő volt a három pont megszerzéséhez.

Győri ETO FC – Pápa        3 – 0       (1-0)

Gólszerzők: Köles, Vida, Szabó

 

Győri ETO FC: Nagy B. (Tamtam) – Czifra (Fekete), Szabó, Pandúr, Vitéz, Vida, Kozma, Köles, Hajnal (Vágó), Kelemen, Oszvári (Árpási)

További híreink

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Video: Priskin és Pátkai góljai a Pécs ellen

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink