Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Stanisic is (Pentecost) king

One bouncing goalshot means bronze medal for ETO.

Huge risk, great weather, lot of visitors and great atmosphere - these are the accessories of a good football game and were also added to the match today when playing for the championship winning away team Videoton was playing with home team of ETO .
First thirty minutes Videoton was driving the match, we saw their chances and good situations: Lipták headed and Koltai was defending the ball from the goalline, Horváth scored a great and only brave defending of goalkeeper Stevanovic was helping and Sándor shot one goalpost.
After half an hour the winner celebrating was over, the level of the game fall lower to a normal Hungarian championship level. Players were listening to opponent players and the first half was finished in a little bit unfriendly atmosphere.

Second half started like first half but this time Győr was dictating the tempo, and first class debuting away team goalkeeper Tomas Tujvel showed some great defending. Final of the match was not so fast and ETO was fighting still and Videoton was playing fast contra game and got also chance for a goal.
The goal of Győrből came finally : bouncing goalshot of Stanisic was the goal against Fehérvár in 82.minute. Guests were not able to turn the match and it means that home team got third position, and Videoton second place on team list and DVSC is the champion!


További híreink

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Video: Priskin és Pátkai góljai a Pécs ellen

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink