Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Lássuk, hogy szerepeltek utánpótlás-csapataink

Utánpótlás-híradó

U19

DVTK - ETO FC Győr 3-0 (1-0)

ETO FC: Brecska D. - Selyem, Brecska Sz., Kulcsár, Kráz, Sós (Gönye), Rátonyi (Tollár), Herczeg, Mascoe (Campione), Csala (Póczik), Varga (Német). Edző: Máté Győző.

Máté Győző: - Gyámoltalan, enervált játékkal nem volt esélyünk a karakteresebb hazai csapat ellen.

 

U17

ETO FC Győr - DVSC 2-3 (1-1)

ETO FC: Kátai - Urbán, Zója-Katona, Csorba D., Csiszár, Csorba N., Décsy, Pálfalvi, Badics (Ilyés), Varga (Nikita), Farkas, Gombás (Turcsik). Edző: Bognár Zsolt.

Gsz.: Pálfalvi, Farkas.

Bognár Zsolt: - A nagy szél ellenére sikerült jó mérkőzést játszaunk egy szervezett Debrecen ellen. Az első félidőben a szél támogatását nem tudtuk kellőképpen kihasználni, habár nagy fölényben játszottunk. A második félidőben azt játszottuk, amit megbeszéltünk és jól alkalmazkodtunk az időjáráshoz, próbáltunk földön, kombinatívan játszani, amiknek köszönhetően nem is tudott olyan nagy nyomás alá helyezni minket ellenfelünk. Sajnos olyan egyéni hibákat követtünk, ami a pontszerzésbe került, pedig legalább az egy pontra rászolgáltunk volna. A hozzáállással és helyenként a játékkal elégedett vagyok.

 

U16

Budapest Honvéd MFA - ETO FC Győr 2-2 (0-1)

ETO FC: Hajczinger (Deli P.) - Sárkány, Geizer, Prettenhoffer, Havasi, Szarka (Mészáros Á.), Lukácsy, Algács, Molnár B., Garamszegi-G., Somogyi (Tóth O.). Edző: Nagy László.

Gsz.: Lukácsy, Garamszegi-G.

Nagy László: - Az első félidőben nagyon koncentráltan és fegyelmezetten játszottunk, amit még az erős szél is segített és megszereztük a vezetést is. A második félidőben aztán a vezetés tudatában és az ellenszélben, az utasítások ellenére teljes mértékben a védekezésre rendezkedtünk be, ami az ellenfél támadó játékának segített. Egy beadásból egyenlítettek és egy távoli lövéssel át is vették a vezetést, de a csapat óriási akarattal és elszántsággal újra támadásokat alkotott ki, amiből sikerült kiegyenlítenünk. A listavezető otthonából kis szerencsével elhozhattuk volna a 3 pontot, de így is szép eredményt értek el a fiúk! Nagyon nagy veszteség is ért minket, hiszen az első számú kapusunk kezét eltörték egy ütközés során, amit sajnos műteni kell! Nagyon gyors gyógyulást és visszatérést kívánunk neki!

 

U15

DVSC - ETO FC Győr 2-1 (1-0)    

ETO FC: Lengyel - Maszlag, Vasi, Csernyi, Béres (Gerecs), Mitring (Kuzma), Méhes, Adi, Herold (Hernádi), Egyed, Járó (Dömötör). Edző: Kovács Béla.

Gsz.: Méhes.

Kovács Béla: - Viharos szélben lejátszott mérkőzésen nagy küzdelem, rengeteg párharc és sok átmenet jellemezte a játékot. Nagyon kevés helyzet alakult ki a kapuk előtt, csak a pontrúgások és az átlövések voltak veszélyesek. A hazai csapat egy megpattanó szabadrúgás góllal és egy szöglet utáni lecsorgó labdából elért találattal otthon tartotta a 3 pontot, pedig a döntetlen jobban megfelelt volna a játék képének. Gratulálok a fiúknak, nagyot küzdöttek.

 

 

U13

ETO FC Győr - Fehérvár FC 4-1

ETO FC: Burján - Horváth, Vargán, Varga M., Szakács, Pánczél, Varga P., Károlyi, Bugledits. Csere: Kaszás, Mihalovics, Balogh S., Balogh D., Dan. Edző: Lakatos Attila.

Gsz.: Pánczél, Károlyi, Varga P., Szakács.

Lakatos Attila: - A mérkőzés kulcsa az volt, hogy kevés lehetőséget adtunk a kibontakozásra a Fehérvár ügyes játékosainak, és hogy jól reagáltunk 2-0-nál a kapott gólra, így kontrollálni tudtuk végig a mérkőzést. Az utolsó negyedben több nagy helyzetet is kialakítottunk, amikből további gólokat is szerezhettünk volna.

 

U12

ETO FC Győr - Fehérvár FC 3-1

ETO FC: Cseszregi - Gulyás, Finta, Fekete, Szőke, Schmidt, Kósa, Virág, Bősze. Csere: Vitéz, Adi, Bogner, Elek, Stanisic, Juhász. Edző: Mondovics Dávid.

Gsz.: Schmidt, Kósa, Virág.

Mondovics Dávid: - Két játszós csapat találkozott egymással és már a mérkőzés kezdetén lehetett érezni, hogy jó összecsapás lesz belőle. Nagyon sok párharc, csel és szép megoldás volt az egész mérkőzésen. Fokozatosan vettük át az irányítást, a harmadik negyed közepétől már szinte csak az ellenfél térfelén volt a labda és szerencsére a nagy nyomásunk gólokban is megmutatkozott! Egész héten jól edzettek a srácok, ezt a mérkőzésre is átmentették, így megérdemelten hagyhattuk el boldogan a pályát! Gratulálok a játékosoknak!

 

U11 - Felkészülési mérkőzés (Szombathely)

ETO FC: Stum Soma, Horváth Zalán, Fügh Tamás, Fördős Olivér, Adi Abigél, Mandel Marcell, Schmidt Bendegúz, Sásdi Levente, Chergui Amir, Kovács Kondrád, Erős Donát, Németh-Kövi Levente. Edző: Androsch André.

Androsch André: - Vasárnap délelőtt a Király SE korosztályos csapatával mérhettük össze tudásunkat. A gyerekek nagyon tudatos, stílusos futballt mutattak be, a játék minden fázisában a tanult elveket alkalmazták. Mindenki megkapta a számára megfelelő játékidőt, amit tartalommal töltött meg. Gratulálok a csapatnak!

 

U10 - Felkészülési mérkőzés (Szombathely)

ETO FC: Kocsis Kristóf, Horváth Ádám, Nyerges Flórián, Felsődiósi Flórián, Oross Ármin, Szabó Zétény, Závori Soma. Edző: Sinkó Tamás.

Sinkó Tamás: - A mai napon Szombathelyen vendégszerepeltünk, ahol a Király SE csapatával mérhettük össze tudásunkat. A 80 perces mérkőzésen végig kezdeményező játékfelfogásban játszottak a gyerekek, aminek köszönhetően sok gólt sikerült szereznünk. Kiemelkedő egyéni és csapatjáték jellemezte a meccset, remek kombinációkkal fűszerezve. Külön kiemelném Závori Somát, aki fiatalabbként remekül oldotta meg a játékhelyzeteket és szép gólokat szerzett. Ma is sok értékes játékperceket gyűjtöttek a gyerekek és szép játékkal örvendeztettek meg mindenkit. Gratulálok fiúk!

 

U9 – Felkészülési mérkőzés (Szombathely)

ETO FC: Dulka Benjamin, Dán Milán, Balogh Ádám, Szücs Bálint, Stehenics Patrik, Boros Máté, Vasárus Máté, Bernáth Olivér. Edző: Kovács Zsolt.

Kovács Zsolt: - Vasárnap délelőtt a Király SE látott minket vendégül egy 4x20 perces edzőmeccsre. Remek komplexum és körülmények, illetve egy jól felkészített csapat várt minket. A gyerekek nagyon jól építették fel a játékot, törekedtek a kombinatív és egyéni játékra egyaránt. Gratulálok fiúk!

 

U7 - Felkészülési mérkőzés

ETO FC: Adi Barnabás, Bobory Balázs, Dallos Zsombor, Granát Zénó, Kerekes Kornél, Petrőcz Bálint, Stefanics Balázs, Szentmihályi Mirkó. Edző: Szántó Sándor.

Szántó Sándor: - Vasárnap délelőtt a Dunaszerdahely csapatát fogadtuk egy edzőmérkőzés keretében. Két pályán folyamatosan mentek a mérkőzések, így rengeteg játékpercet és tapasztalatot tudtak gyűjteni a srácok. A mérkőzésrészek remek iramúak voltak, kiváló hozzáállással mentek a fiúk. Remek fejlődési lehetőség volt arra, hogy az edzésen gyakoroltakat nyomás alatt is tudják alkalmazni a játékosok. Meg vagyok elégedve a mai napon látottakkal, gratulálok mindenkinek!

 

Leány U19

ETO FC Győr - St. Mihály 3-3 (1-2)

ETO FC: Krizanová – Smuk (Farkas), Szabóvá (Ézsely), Kuntzl, Tóth, Konrád, Varga (Máthé), Rajkovics, Garabecz (Gyűrű-Gehring), Rozs (Kállai), Győri. Edző: Süle János.

Gsz.: Győri (2), Konrád.

Süle János: - Kellemetlen időjárási körülmények között egy nagyon izgalmas, jó mérkőzést játszottunk a Szeged ellen. Annak ellenére, hogy az első félidőt elvesztettük, elégedett vagyok a 45 perc alatt látottakkal, mert főleg játékfelépítésben szép dolgokat csináltak a lányok. A második játékrészben, a hátrányból kifolyólag, már direktebb focit produkáltunk. Inkább csak mentünk az eredmény után, de jó mentalitást, valamint akaraterőt felvonultatva, kétgólos hátrányból is sikerült az egyenlítés. Azt látom, ha csak apró lépésekkel is, de haladunk előre, akar fejlődni a csapat, és ez a mérkőzés pedig nagyon hasznos volt ezen szempontból is!

 

Leány U17 (11.15.)

ETO FC Győr - Puskás Akadémia FC 0-3 (0-1)

ETO FC: Spilenberg (Krizsán) - Cseh, Ézsely, Krasznai, Csóti (Domján), Szalai M., Hordós, Halmai, Lapos, Kovalter (Buglyó), Flígh (Radi). Edző: Mezei Mihály.

Mezei Mihály: - Csapatunk nagyszerűen focizott 70 percen keresztül, azonban az első 10perc megilletődöttsége, és az utolsó 10 perc figyelmetlensége okán elkerülhető gólokat kaptunk. Büszke vagyok a csapatra, mert szépen és bátran játszott. Már csak a kidolgozott helyzeteket kell megtanulnunk gólra váltani, és a jó játék eredményessé is válhat.

 

Leány U17 (11.19.)

St. Mihály - ETO FC Győr 2-2 (1-0)

ETO FC: Spilenberg - Kristofóri (Csóti), Gugg, Krasznai, Cseh, Szalai M., Radi (Hordós), Kovalter (Halmai), Herdics (Szabó P.), Buglyó (Ézsely), Piti (Laposová). Edző: Mezei Mihály.

Gsz.: Szabó P., Ézsely.

Mezei Mihály: - A mérkőzés egésze alatt próbáltunk irányítani, és dominálni a játékot. Húsz perc kivételével ez sikerült is, azonban ez a rövidzárlat megbosszulta magát. Itt kaptuk a demoralizáló gólt és veszítettük el a kontrollt a meccs fölött. Rengeteg lehetőségünk volt megszerezni a győztes gólt, azonban a kapu előtt pontatlan labdákat adtunk egymásnak. Ez a mérkőzés is komoly tanulságokkal szolgált számunkra, lezárva az őszt, értékes tapasztalatokkal készülünk tovább a télen.

 

Leány U15 (11.15.)

ETO FC Győr - Puskás Akadémia 3-3 (0-2)

ETO FC: Molnár (Tóth J.) - Verasztó (Pölöskei), Horváth Z., Bozsóki, Fligh, Horváth A. (Tóth-Papp), Szabó, Lakatos, Feil, Haris (Lenti), Kopp (Németh). Edző: Horváth Dóra.

Gsz.: Szabó, Fligh, Lakatos.

Horváth Dóra: - Azt gondolom, teljes mértékben felvettük a tempót a Puskás Akadémia lányaival. Az előző találkozónkhoz viszonyítva, ezen a mérkőzésen védekezésben és támadásban is jobban nézett ki csapatunk. Bár az ellenfél háromszor is betalált az kapunkba, a lányok nem adták fel. Az utolsó percig csapatként küzdöttek, szívvel játszottak. Ennek köszönhetően sikerült egyenlítenünk. Büszke vagyok a csajokra, mindenki jó teljesítményt nyújtott.

 

Leány U15 (11.19.)

St. Mihály - ETO FC Győr 1-6 (0-3)

ETO FC: Molnár (Tóth J.) - Verasztó, Horváth Z., Bozsóki, Fligh (Pölöskei), Horváth A. (Tóth-Papp), Szabó (Tóth Z.), Lakatos, Feil, Haris (Lenti), Kopp (Németh). Edző: Horváth Dóra.

Gsz.: Szabó (2), Feil (2), Lakatos, Tóth-Papp.

Horváth Dóra: - A korán kelés és hosszú utazás ellenére is remekült helyt állt csapatunk ezen a mérkőzésen. Nagy lendülettel indítottuk a játékot. Már a 8. percben sikerült betalálnunk az ellenfél kapujába, és a következő gólra sem kellett sokáig várni. Az ellenfelünk nagyot küzdött, viszont játékban ma mi voltunk a jobbak. Teljes mértékben elégedett vagyok játékosaim teljesítményével. Mosollyal az arcunkon zárhatjuk az őszi szezont.

 

Leány U12

ETO FC: Hunyadi Csenge Herczku Lili Tóth Bíborka Kelemen Zsófia Kelemen Blanka Haklik Réka Vadász Anna Régi Maja Fatér Lujza Szlavonics Dorina Döme Dóra Novák Leontína. Edző: Mészáros László.

Mészáros László: - Vasárnap Györújfalun szerepeltünk a Bozsik program keretében rendezett tornán.A zord időjárásban nagyszerü teljesítményt nyújtottak lányaink! Nagyszerü kombinatív játékkal leptük meg ellenfeleinket, amit sok góllal színesítettünk! Minden játékosunk kihozta magából a legjobb teljesítményt. Mai napon az oklevelet Haklik Réka kapta a támadásban nyújtott nagyszerü teljesítményéért.

 

További híreink

Utánpótlás-híradó
Bravúros szereplés győri játékossal

Bravúros szereplés győri játékossal

Telkiben rendezték meg az u17-es lányok Európa-bajnoki selejtezőjének egyik csoportját, amelyen remekül szerepelt a magyar válogatott.

Utánpótlás-híradó

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink