Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Az éllovas otthon tartotta a három pontot

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 16. fordulójában a tabellán első helyen álló Tatabánya otthonába látogatott az ETO Akadémia, ahol a hazaiak az első félidőben szerzett góljukkal otthon tartották a három pontot.

Az éllovas otthon tartotta a három pontot

Opus Tigáz Tatabánya – ETO Akadémia 1-0 (1-0)

Tatabánya, Grosics Gyula Stadion. V.: Gaál (Király, Tóth Cs.).

Tatabánya: Lóth – Molnár T., Székely, Krupánszki, Forró (Hadobás 78’), Letenyei, Kovács I., Szegleti, Kocsis G., Kiprich, Árvai (Hajas 78’). Vezetőedző: Gyürki Gergely.

ETO Akadémia: Kocsis B. – Buna, Csáki (Bíró 75’), Lucarelli, Szujó, Tamás K., Mitring, Bánáti, Csóka, Rátonyi, Lacza. Vezetőedző: Szekeres Adrián.

Gsz.: Kocsis G. (21’).

Fiataljaink a múltheti, Dorog elleni győztesen megvívott összecsapás után, ezúttal az éllovas Tatabánya otthonában léptek pályára.

A 21. percben előnyhöz jutottak a hazaiak, egy tizenhat méterről leadott lövés megpattant, amit Kocsis G. közelről a kapuba lőtt 1-0. A 36. percben az első mérkőzését játszó 16 esztendős Kocsis Botond hárított ziccerben, Árvai lövését védte. Az eredmény a második félidőben sem változott, így az ETO Akadémia szoros mérkőzésen, egygólos vereséget szenvedett a bajnokság egyik fő esélyesének stadionjában.

Akadémistáink az utolsó őszi mérkőzésükön a Csorna gárdáját fogadják jövő vasárnap 11 órától az ETO Parkban.

Szekeres Adrián: - Sajnos az a győzni akarás, ami az előző héten jellemezte a csapatot, most nem volt meg. Egy ilyen rutinos játékosokból álló csapat ellen ez nem fér bele.

További híreink

Kröhn gólja három pontot ért

Kröhn gólja három pontot ért

A Merkantil Bank Liga 17. fordulójában az Ajkát fogadta csapatunk hazai pályán, ahol végig kiélezett mérkőzésen, Kröhn góljával begyűjtöttük a három pontot.

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

Kedves Szurkolók! A 17 órakor kezdődő ETO FC Győr - FC Ajka bajnoki mérkőzés a lenti linken élőben megtekinthető.

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Fiatal játékosunk, a 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését csapatunkkal. Egykori akadémistánk 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink