Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

A Puskás elvitte a három pontot

A Simple Női Liga 10. fordulójában csapatunk a Puskás Akadémia gárdáját fogadta az ETO Stadionban, ahol a vendégek az első félidőben szerzett góllal hazavitték a három pontot.

A Puskás elvitte a három pontot

ETO FC Győr – Puskás Akadémia FC 0-1 (0-1)

Győr, ETO Stadion. V.: Bognár (Vad, Jakab).

ETO FC Győr: Borok – Kovács L., Nagy F., Frajtovic, Vida (Kern 77’), Zágonyi (Sali 46’), Savanya, Ladhani (Semanova 46’), Öreg, Kocsán, Vachter. Vezetőedző: Dörnyei Balázs.

Puskás Akadémia FC: Dannbeck – Palakovics, Bokor, Szémán-Tóth (Kovács E. 74’), Staier (Pécsi 65’), Tamók, Szarvas (Harmat 74’), Kovács A., Sinka, Nagy L., Tuza (Zán-Fábián 85’). Edző: Mészáros Dalma.

Gsz.: Kovács A. (27’).

A Puskás Akadémia elleni bajnokin nem számíthatott Dörnyei Balázs vezetőedző Süle Dórára, aki betegség miatt kénytelen volt kihagyni a találkozót.

Az első komolyabb lehetőség csapatunk előtt adódott, a 13. percben Kocsán végezhetett el közelről szabadrúgást, ám lövését Dannbeck könnyedén védte. Szűk fél óra játék után előnybe kerültek a vendégek. Egy baloldali szögletre Kovács A. érkezett középen, aki közelről a hálóba fejelt 0-1. A 37. percben Savanya beadását követően Kocsán megelőzte a kapust, majd a kapufára fejelt. A második játékrész elején sikerült a kapuba találnunk, egy kapusról kipattanó labdát rúgtunk a hálóba, ám a játékvezető les címén érvénytelenítette a találatot. A 68. percben Öreg beadása Semanovát találta meg, aki a kapu mellé fejelt. A 74. percben Frajtovic elé került a labda a tizenhatoson belül, aki a kapu fölé lőtt. Tíz perccel később Semanova lépett ki nagyszerűen, majd a tizenhatoson belülre érve lőtt, ám nem talált kaput. A 91. percben Savanya szögletét Kocsán fejelte mellé az ötösről.

Csapatunk vasárnap javíthat a bajnokságban, Kocsánék 13 órától a Szekszárd vendégeként lépnek pályára. 

Dörnyei Balázs: - Nem tudok rosszat mondani a játékosokra, végig tolták ezt a meccset. Az ellenfelünknek igazából talán csak egy gólszerzési lehetősége volt egy szöglet után, nagyon a védekezéssel nem is kellett foglalkoznunk, de a gólszerzéssel hadilábon álltunk. Ha át is törtük a védelmüket, megvoltak a ziccereink, de ezek is kimaradtak, rúgott gól nélkül pedig nehéz mérkőzést nyerni.

További híreink

A Soroksár legyőzésével a második helyen telel női labdarúgócsapatunk
Nagy szélben nagyszerű játék

Nagy szélben nagyszerű játék

A Simple Női Liga 12. fordulójában csapatunk a Soroksár gárdáját fogadta az őszi szezon utolsó mérkőzésén, ahol magabiztos győzelmet aratott, így a 2. helyről várhatja a tavaszi folytatást.

Hazai évzáró a hölgyeknél

Hazai évzáró a hölgyeknél

Szombaton 13 órakor hazai környezetben („kemping-pálya”), a Soroksár együttesét fogadja az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, amely győzelme esetén, a bajnoki döntőt érő második helyen telelne.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink