Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Ma ETO-sok a pályán és a lelátón: irány a stadion!

Ma 15 órától a stadionba érkező ETO-szurkolók a pályán az élvonalbeli női labdarúgókkal, a lelátón pedig a listavezető NB II-es férfi játékosokkal találkozhatnak.

Ma ETO-sok a pályán és a lelátón: irány a stadion!

Megismétlődik a májusi budapesti női Magyar Kupa döntő párosítása, hiszen az ETO FC Győr női csapata a Puskás Akadémia együttesét fogadja ma 15 órakor. Akkor a finálét, remek második félidei játékukkal, a győriek nyerték, akik természetesen most is a győzelem reményében lépnek majd pályára. A bajnoki rangadón nem lesz könnyű dolga Dörnyei Balázs csapatának, ám a játékosok fogadkoznak, és sikerre készülnek, annál is inkább, mert szeretnének a nagy rivális Ferencvárossal, azonos pontszámmal maradni a tabella élen. Ehhez nyerni kell, és ehhez nagyon kell a győri nézők hathatós támogatása is, ezért minden zöld-fehér szurkolót várnak ma a stadionba! 

A találkozó kezdőrúgását a több, mint százszoros válogatott labdarúgó, Rácz Zsófia végzi majd el, aki nemrégiben befejezte pályafutását, és tavaly óta a nemzeti együttes szövetségi edzője. A volt remek játékost ezúttal búcsúztatja el a klubja, ám győriként, természetesen továbbra is az ETO marad számára a szívéhez legközelebb álló csapat. Ezúttal egyébként a lelátón is lesz egy sor kiváló labdarúgó, hiszen a rendhagyó módon, a stadion nyugati oldalán lévő szektorokban foglalnak majd helyet az ETO FC, idén kimagaslóan szereplő játékosai, akikkel beszélgethetnek, közös fotókat készíthetnek a mérkőzésre kilátogató szurkolók. És lesznek még egyéb meglepetések is…

Remélhetően egy szép és eredményes délután vár ma az ETO-szurkolókra, akik a mérkőzés után kényelmesen hazaérhetnek, és este hét órakor, a televízió előtt szurkolhatnak majd a másik kitűnő győri női csapatnak, hiszen ekkor lesz az FTC-Audi ETO kézilabda rangadó.  

További híreink

A Soroksár legyőzésével a második helyen telel női labdarúgócsapatunk
Nagy szélben nagyszerű játék

Nagy szélben nagyszerű játék

A Simple Női Liga 12. fordulójában csapatunk a Soroksár gárdáját fogadta az őszi szezon utolsó mérkőzésén, ahol magabiztos győzelmet aratott, így a 2. helyről várhatja a tavaszi folytatást.

Hazai évzáró a hölgyeknél

Hazai évzáró a hölgyeknél

Szombaton 13 órakor hazai környezetben („kemping-pálya”), a Soroksár együttesét fogadja az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, amely győzelme esetén, a bajnoki döntőt érő második helyen telelne.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink