Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

ETO szurkolói délután: Süléék a pályán, NB II-es játékosaink a nézőtéren!

Az ETO FC Győr szurkolói délutánt tart, amelyre nagy szeretettel várja a stadionba a győri és Győr környéki iskolákat, szurkolói csoportokat, baráti és céges társaságokat!

ETO szurkolói délután: Süléék a pályán, NB II-es játékosaink a nézőtéren!

Az esemény november 15-én (szerda), 15 órakor kezdődik, amikor ETO FC Győr - Puskás Akadémia NB I-es női labdarúgó-mérkőzésre kerül sor. A találkozó során a lelátóra, a szurkolók közé érkeznek az ETO FC Győr NB II-ben listavezető férficsapatának tagjai, akikkel beszélgethetnek, közös fotókat készíthetnek az érdeklődők. A szerdai esemény ingyenesen látogatható.

A találkozóra érkező iskolák között játékot is hirdetünk. A legnagyobb létszámban kilátogató intézmény diákjai a mérkőzést követően ETO-s ajándékban részesülnek.

Biztassuk minél többen a lányokat a rangadón!

További híreink

A Soroksár legyőzésével a második helyen telel női labdarúgócsapatunk
Nagy szélben nagyszerű játék

Nagy szélben nagyszerű játék

A Simple Női Liga 12. fordulójában csapatunk a Soroksár gárdáját fogadta az őszi szezon utolsó mérkőzésén, ahol magabiztos győzelmet aratott, így a 2. helyről várhatja a tavaszi folytatást.

Hazai évzáró a hölgyeknél

Hazai évzáró a hölgyeknél

Szombaton 13 órakor hazai környezetben („kemping-pálya”), a Soroksár együttesét fogadja az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, amely győzelme esetén, a bajnoki döntőt érő második helyen telelne.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink