Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Kétgólos sikerrel megőriztük vezető pozíciónkat

Az Merkantil Bank Liga 15. fordulójában a Kolorcity Kazincbarcika gárdáját fogadta csapatunk az ETO Stadionban, ahol a második félidőben szerzett két góllal újabb fontos három pontot gyűjtöttünk.

Kétgólos sikerrel megőriztük vezető pozíciónkat

ETO FC Győr – Kolorcity Kazincbarcika SC 2-0 (0-0)

Győr, ETO Stadion. 1732 néző. V.: Molnár A. (Szalai, Vörös).

ETO FC Győr: Ruisz – Vera, Szépe, Boldor, Vianna (Csontos 46’), Anton, Vingler (Tóth R. 60’), Bumba, Skvarka (Lacza 84’), Diarra (Kovács M. 72’), Huszár (Riquelme 60’). Vezetőedző: Antonio Munoz.

Kazincbarcika SC: Tóth Balázs – Ternován (Kurdics 64’), Heil, Szekszárdi M. (Ádám F. 77’), Papp M., Kotula, Csatári, Kártik (Székely K. 64’), Pekár, Jurek (Csilus T. 64’), Pinte (Csilus 87’). Vezetőedző: Csábi József. 

Gsz.: Heil-öngól (52’), Kotula-öngól (66’). 

Kiállítva: Boldor (70’), Munoz-pályán kívül (81’).

Alig telt egy perc a találkozóból, amikor Anton próbálkozott távoli lövéssel, ám a labda célt tévesztett. A következő lövés Huszár előtt adódott a 6. percben, közeli ballábas lövése elment a kapu mellett. a 13. percben szép támadást vezettünk, Vianna középre adása után Diarra ollózott, majd Bumba elé pattant a labda, ami az utolsó vendég védőről pattant ki. Az 52. percben megszereztük a vezetést! Diarra nagyszerűen verte meg védőjét, beadásába Heil ért bele, ami így a hálóban kötött ki 1-0. Egy perccel később Vera tálalt Skvarka elé, aki nagy helyzetben a kapu fölé lőtt. A 66. percben megdupláztuk az előnyt! Skvarka ugratta ki Csontos, akinek a beadására Diarra érkezett, az előle menteni igyekvő Kotuláról a kapuba pattant a labda 2-0. A 70. percben emberhátrányba kerültünk, miután Boldor megkapta a második sárga lapját. A 75. percben Riquelme távoli lövése centikkel ment el a bal kapufa mellett. A 87. percben Csontos kiválóan adott középre, az érkező Lacza előre vetődve az oldalhálóba lőtt. A rendes játékidő utolsó percében Vera kezdett szólóba, húszméterről eleresztett lövése a kapufa mellett szállt el.

Antonio Munoz: - Nehéz mérkőzés volt, úgy, ahogy azt vártuk előtte. Jól kezdtük a találkozót, helyzeteket alakítottunk ki, amiket még nem sikerült értékesíteni, de úgy láttam, hogy kontrolláltuk a meccset. Ez már a sorozatban a harmadik bajnoki, amin nem kaptunk gólt, és ez fontos számunkra. A második félidőt jó ütemben kezdtük, a gól pedig további önbizalmat adott. Örülök a győzelemnek!

További híreink

Kröhn gólja három pontot ért

Kröhn gólja három pontot ért

A Merkantil Bank Liga 17. fordulójában az Ajkát fogadta csapatunk hazai pályán, ahol végig kiélezett mérkőzésen, Kröhn góljával begyűjtöttük a három pontot.

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

Kedves Szurkolók! A 17 órakor kezdődő ETO FC Győr - FC Ajka bajnoki mérkőzés a lenti linken élőben megtekinthető.

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Fiatal játékosunk, a 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését csapatunkkal. Egykori akadémistánk 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink