Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Fontos három pont Dorogról

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 15. fordulójában a Dorog otthonába látogatott az ETO Akadémia, ahol magabiztos, 3-0-s győzelmet arattak fiataljaink.

Fontos három pont Dorogról

Fotó: Dorogi FC

Dorogi FC – ETO Akadémia 0-3 (0-1)

Dorog, Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion. V.: Maml (Nagy B., Burján).

Dorogi FC: Tulipán – Tóth R., Ferkó, Selmeci (Harmat 46’), Berkó (Balla 17’), Hoszpodár (Vígh 46’), Papp, Kovács O., Szerencsi, Barna (Forgó 46’), Lénárt. Vezetőedző: Bekő Balázs.

ETO Akadémia: Sebők – Nagy D., Keresztes, Csáki, Lucarelli, Rátonyi (Óvári 79’), Herczeg (Décsy 67’), Bánáti (Zója-Katona 84’), Mitring, Kröhn, Hamed (Balajthy 84’). Vezetőedző: Szekeres Adrián. 

Gsz.: Hamed (25’, 83’), Bánáti (72’).

Akadémistáink a tavaly még NB II-es Dorog otthonába látogattak. A hosszabb sérülésből visszatérő Hamed kétszer volt eredményes, míg Bánáti Kevin talált a hálóba. Fiataljaink nagyon fontos három pontot szereztek, ami lökést adhat a hátralévő mérkőzésekre.

Az ETO Akadémia jövő héten ismét idegenben lép pályára, az éllovas Tatabánya otthonában játszik.

Szekeres Adrián: - Először is szeretnénk megköszönni a dorogiak vendégszeretetét! Gratulálok a játékosainknak, mert már az előző fordulóban is rengeteget tettek azért, hogy visszataláljunk a győztes útra. Ugyan 3-0-ra tudtunk nyerni, de ez a mérkőzés közel sem volt olyan egyszerű, mint amit a végeredmény mutat. Ilyen a futball, ezene a meccsen a fordulópontokból mi jöttünk ki jobban, de ez csak úgy működik, hogy abszolút csapatként funkcionáltunk mind védekezésben, mind támadásban. Tudtuk, hogy nehéz kilencven perc lesz, nem lesz sok lehetőségünk. Ez így volt, a helyzetkihasználásunk döntött ezúttal. Gratulálok még két akadémista játékosunknak, Zója-Katona Márknak és Décsy Ádámnak, hogy bemutatkoztak az NB III-ban.

További híreink

Kröhn gólja három pontot ért

Kröhn gólja három pontot ért

A Merkantil Bank Liga 17. fordulójában az Ajkát fogadta csapatunk hazai pályán, ahol végig kiélezett mérkőzésen, Kröhn góljával begyűjtöttük a három pontot.

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

Kedves Szurkolók! A 17 órakor kezdődő ETO FC Győr - FC Ajka bajnoki mérkőzés a lenti linken élőben megtekinthető.

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Fiatal játékosunk, a 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését csapatunkkal. Egykori akadémistánk 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink