Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Változik a női rangadó időpontja!

A női labdarúgó Simple Liga tizedik fordulójában újabb rangadó vár az ETO FC Győr együttesére, amely a Puskás Akadémia csapatát fogadja, de nem a tervezett szombati időpontban, hanem jövő szerdán.

Változik a női rangadó időpontja!

A Ferencváros elleni, döntetlennel végződött derbi után, újabb nagy kihívás vár a győri hölgyekre. A táblázaton nyolc győzelemmel és egy döntetlennel, második helyen álló zöld-fehérek, a negyedik helyen tanyázó, magyar felnőtt és utánpótlás válogatottakat, valamint finn és amerikai légiósokat szerepeltető Puskás Akadémia ellen lépnek pályára hazai környezetben. A mérkőzésre eredetileg szombaton került volna sor, de technikai okok miatt, változik az időpont, így a találkozót, november 15-én (szerdán), 15 órakor rendezik meg, az ETO-stadion centerpályáján. A győri csapat természetesen újabb sikeres mérkőzésre készül, amelyben, a Fradi elleni találkozóhoz hasonlóan, nagyon számít az ETO-szurkolók lelkes támogatására. A mérkőzésre ezúton is meghívják, várják a győri és a Győr környéki iskolákat, hogy szervezett formában látogassanak ki a stadionba, és buzdítsák a győri lányokat!   

További híreink

A Soroksár legyőzésével a második helyen telel női labdarúgócsapatunk
Nagy szélben nagyszerű játék

Nagy szélben nagyszerű játék

A Simple Női Liga 12. fordulójában csapatunk a Soroksár gárdáját fogadta az őszi szezon utolsó mérkőzésén, ahol magabiztos győzelmet aratott, így a 2. helyről várhatja a tavaszi folytatást.

Hazai évzáró a hölgyeknél

Hazai évzáró a hölgyeknél

Szombaton 13 órakor hazai környezetben („kemping-pálya”), a Soroksár együttesét fogadja az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, amely győzelme esetén, a bajnoki döntőt érő második helyen telelne.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink