Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Huszár gólja döntött

A Merkantil Bank Liga 14. fordulójában csapatunk a PMFC otthonában lépett pályára, ahol az első félidőben szerzett góllal begyűjtöttük a három pontot.

Huszár gólja döntött

PMFC – ETO FC Győr 0-1 (0-1)

Pécs, PMFC Stadion. V.: Kovács J. Z. (Rózsa, Ring). 

PMFC: Helesfay – Takács, Rácz L., Pejovic, Hadaró (Majnovics 60’), Hudák (Vas B. 70’), Krausz, Terbe (Szeles 89’), Bachesz (Gera 89’), Szabó M., Gyurkits (Tóth-Gábor 70’). Megbízott edző: Németh Zsolt.

ETO FC Győr: Ruisz – Vera, Szépe, Boldor, Vianna, Vingler (Tóth R. 82’), Anton, Bumba (Kröhn 82’), Skvarka (Keresztes K. 82’), Huszár (Hamed 60’), Diarra (Riquelme 70’). Vezetőedző: Antonio Munoz.

Gsz.: Huszár (25’).

Az első perctől kezdve próbáltuk a kapuja elé szorítani a pécsieket. Különösen a baloldalunk játszott veszélyesen, aminek a 25. percben meg is lett az eredménye, Vianna ment el sokadjára a szélen, élesen belőtt labdájára Huszár érkezett középen, aki közelről a hálóba továbbított 0-1. A hazaiak leginkább pontrúgások után próbáltak veszélyeztetni, ám vagy nem találtak kaput, vagy pedig Ruisz mozdult ki jól a kapujából. A második félidő legelején Diarra ment el a jobboldalon, középre cselezte magát, majd lövését könnyedén védte Helesfay. A második játékrészben nagyobb helyzet egyik kapu előtt sem alakult ki, így Huszár góljával megnyertük a mérkőzést és három ponttal utazhatunk haza.

Antonio Munoz: - Az egész mérkőzés alatt jó teljesítményt nyújtott a csapat. Örülök, hogy nullára hoztuk a meccset, nagyon szép munka volt a srácoktól, a legfontosabb, hogy három ponttal térhetünk haza.

További híreink

Kröhn gólja három pontot ért

Kröhn gólja három pontot ért

A Merkantil Bank Liga 17. fordulójában az Ajkát fogadta csapatunk hazai pályán, ahol végig kiélezett mérkőzésen, Kröhn góljával begyűjtöttük a három pontot.

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

Kedves Szurkolók! A 17 órakor kezdődő ETO FC Győr - FC Ajka bajnoki mérkőzés a lenti linken élőben megtekinthető.

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Fiatal játékosunk, a 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését csapatunkkal. Egykori akadémistánk 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink