Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Egygólos vereség a 14. fordulóban

NB III-as együttesünk vasárnap délelőtt a Bicskei TC csapatát fogadta hazai környezetben. A korai kiállítást követően Szekeres Adrián csapata kitartóan küzdött, ám a hajrában szerzett találattal a vendégcsapat vitte haza a három pontot.

Egygólos vereség a 14. fordulóban

ETO Akadémia – Bicskei TC 0-1 (0-0)

Győr, Vezette: Práth (Tóth, Ferencz)

ETO Akadémia: Sebők – Selyem, Csáki, Lucarelli, Kiss, Mitring, Rátonyi (Nagy), Buna, Lacza, Bakó (Varga), Tamás. Vezetőedző: Szekeres Adrián

Bicskei TC: Illés – Dankó, Lakatos, Gaszner, Száhl, Király (Torkos), Sóron, Varga, Szalai (Molnár), Hirman, Gyurácz (Savanya). Sportigazgató: Csordás Csaba

Gsz.: Molnár

 

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 14. fordulójában a bajnokság élmezőnyébe tartozó Bicskei TC-t fogadták fiataljaink. A heves esőzéseknek köszönhetően mély talaj fogadta a pályán a játékosokat. Sajnos már a 11. percben emberhátrányba kerültünk, miután Práth Dávid piroslapot adott Selyem Bálintnak. A kiállítást követően becsülettel küzdöttünk, sokszor az utolsó passz hiányzott ahhoz, hogy gólhelyzetbe kerüljünk. A 82. percben a csereként beálló Molnár Attila azonban megszerezte a mérkőzés egyetlen találatát, ezzel a bicskeiek hazavitték a három pontot.

 

Szekeres Adrián: Gratulálok az ellenfél csapatának, illetve a saját játékosaimnak is, mivel a mérkőzés közel kilencven százalékát emberhátrányban játszottuk. Bosszantó, hogy a héten gyakorolunk egy játékstílust és azt nem tudjuk alkalmazni a pálya állapota miatt. Idén már másodszor találkoztunk ilyen viszontagságokkal – a III. Kerület ellen még több esővíz volt a pályán. Ha az utolsó passzaink pontosabbak lettek volna, akkor veszélyesebbek lettünk volna a mai találkozón az ellenfél kapujára.

További híreink

Kröhn gólja három pontot ért

Kröhn gólja három pontot ért

A Merkantil Bank Liga 17. fordulójában az Ajkát fogadta csapatunk hazai pályán, ahol végig kiélezett mérkőzésen, Kröhn góljával begyűjtöttük a három pontot.

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

Kedves Szurkolók! A 17 órakor kezdődő ETO FC Győr - FC Ajka bajnoki mérkőzés a lenti linken élőben megtekinthető.

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Fiatal játékosunk, a 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését csapatunkkal. Egykori akadémistánk 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink