Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Sikerek a válogatottakban

Felnőtt- és U19-es válogatottunk már túl van fontos mérkőzésein, melyeket sikerrel zárt, ugyanis előbbi négy pontot szerzett két meccsen az északírek ellen, míg a legnagyobb utánpótlás-csapat megtartotta „A” ligás tagságát. A 17 évesekre a napokban várnak komoly kihívások, ahol - az első kettőhöz hasonlóan – szurkolhatunk ETO-játékosnak.

Sikerek a válogatottakban

Fotó: Magyar Labdarúgó Szövetség

Nemzeti csapatunk két mérkőzést játszott Észak-Írország legjobbjai ellen, először Gyirmóton – többek között Süle Dóra bombagóljának köszönhetően – 3-2-es győzelmet aratott, majd Belfastban 1-1-es döntetlent ért el, ami így egy hét alatt négy pontot gyűjtött a Nemzetek Ligájában. Az ETO-játékosok közül Kovács Laura és Vida Boglárka mindkét mérkőzésen kezdőként kapott lehetőséget, míg a korábban már említett Süle Dóra csereként beállva segítette az együttest az összecsapásokon. 

Női U19-es válogatottunk EB-selejtező tornán szerepelt Franciaországban. A felnőttekhez hasonlóan ők is Észak-Írország ellen zárták a tornát, ahol 1-1-es döntetlent értek el, ez pedig azt jelentette, hogy meghosszabbították tagságukat az „A” ligában, így tavasszal is a legjobbak ellen folytatják a küzdelmeket. Ebben a korosztályban is képviseltették magukat győri lányok, hiszen Kern Fanni és Petrovics Petra is a csapat erősségei voltak.

Fotó: Magyar Labdarúgó Szövetség

Az egyel fiatalabb korosztályra is EB-selejtező minitorna vár, Belgium, Anglia és Észak-Írország legjobbjaival mérik össze erejüket Telkiben, ahova együttesünkből Ézsely Lilien kapott meghívást.

Gratulálunk és további sok sikert kívánunk játékosainknak nemzeti színekben, és persze zöld-fehér mezben is, hiszen NB I-es csapatunkra szombaton rangadó vár, ugyanis a szintén hibátlan Ferencvárost fogadják 14 órától hazai pályán.

További híreink

A Soroksár legyőzésével a második helyen telel női labdarúgócsapatunk
Nagy szélben nagyszerű játék

Nagy szélben nagyszerű játék

A Simple Női Liga 12. fordulójában csapatunk a Soroksár gárdáját fogadta az őszi szezon utolsó mérkőzésén, ahol magabiztos győzelmet aratott, így a 2. helyről várhatja a tavaszi folytatást.

Hazai évzáró a hölgyeknél

Hazai évzáró a hölgyeknél

Szombaton 13 órakor hazai környezetben („kemping-pálya”), a Soroksár együttesét fogadja az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, amely győzelme esetén, a bajnoki döntőt érő második helyen telelne.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink