Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Lássuk, hogy szerepeltek utánpótlás-csapataink

Utánpótlás-híradó

U16 (10.25.)

ETO FC Győr - Ferencvárosi TC 1-1 (1-1)

ETO FC: Uzoni - Sárkány, Szarka, Prettenhoffer, Béres (Havasi), Lukácsy (Csiszár P.D.), Badics (Hideg P.), Algács, Molnár B. (Somogyi Á.), Farkas D., Garamszegi-G. Á. (Kovács D.). Edző: Nagy László.

Gsz.: Farkas D.

Nagy László: - Az első másodpercekben kapott gól után kicsit felébredtünk és azt a játékot mutattuk, amit megbeszéltünk. A leegyszerűsített játék hatásosnak bizonyult a Fradi ellen, mert sok ígéretes és veszélyes gólhelyzetet dolgoztunk ki, amikből sajnos csak egyet értékesítettünk. A sokadik mérkőzést játsszuk le úgy, hogy a helyzeteink alapján több góllal is nyernünk kellett volna. Nagyon nagy energiát tettek bele a fiúk ebbe a meccsbe is, ami meg kell, hogy hozza a sikert!

 

U16 (10.28.)

Várda L.A. - ETO FC Győr 2-4 (2-1)

ETO FC: Uzoni - Sárkány (Hideg), Geizer (Mészáros Á.), Prettenhoffer, Havasi (Méhes), Szarka, Badics, Algács (Csiszár P.D.), Somogyi Á., Kovács D. (Tóth O.), Garamszegi-G. Á. Edző: Nagy László.

Gsz.: Somogyi Á., Garamszegi-G. Á., Sárkány, Badics.

Nagy László: - Ismét beleestünk abba a hibába, amiket már a korábbi meccseken is elkövettünk, vagyis az első 25-30 percet átaludva, figyelmetlenül, kevés futással és ötlettelenül játszva akartuk megoldani a megbeszélt taktikai feladatainkat, ami két gólos hátrányba hozott minket. A harmincadik perctől viszont rendeztük sorainkat, gondolatainkat és átvettük a játék irányítását. A második félidőben már eredményességben is megmutatkozott fölényünk és nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna.

 

U13 (10.25.)

ETO FC Győr - Illés akadémia 4-2

ETO FC: Oláh - Horváth, Dan, Varga M., Hujber, Pánczél, Varga P., Vincze, Bugledits. Cserék: Kaszás, Mihalovics, Vargán, Péter, Károlyi, Hajdina. Edző: Lakatos Attila.

Lakatos Attila: - Az egész mérkőzés alatt kissé óvatosnak, "megúszósnak" láttam a fiúkat, magas, de passzív labdabirtoklási fölényünk mellett a kevesebb támadóharmadbeli beindulás és egyéni vállalkozó kedv miatt az első három harmadban összességében kevesebb helyzetünk volt. Az utolsó negyedre azt érzelmeket, vagányságot is kivitték a Fiúk a pályára, és ekkor már sorra jöttek a ziccerek, amikkel végül magunk javára döntöttünk. A védekező átmenetekben, a labdakérések magabiztosságában és a támadóharmadbeli akciókban fejlődnünk kell."

 

U13 (10.28.)

ETO FC Győr - Gyirmót SE 7-1

ETO FC: Oláh - Péter, Dan, Varga M., Hajdina, Pánczél, Varga P., Hujber, Bugledits. Cserék: Kaszás, Mihalovics, Vargán, Károlyi, Horváth, Szakács. Edző: Lakatos Attila.

Gsz.: Pánczél (3), Bugledits (2), Hujber (2).

Lakatos Attila: - Folyamatosan őröltük fel a szimpatikusan játszó gyirmótiakat, és a mérkőzés végére felszabadultan, helyenként igazi gyermeki örömmel játszottunk.

  

U12 (10.25.)

ETO FC Győr - Illés Akadémia 5-0

ETO FC: Cseszregi - Szakács, Adi, Fekete, Szőke, Schmidt, Kósa, Virág, Bősze. Cserék: Gerstner, Balaskó Á, Finta, Stanisic, Gulyás, Bogner, Juhász. Edző: Mondovics Dávid.

Gsz.: Schmidt, Virág, Szakács, Kósa, Bősze.

Mondovics Dávid: - Végig jó felfogásban és bátran játszottunk. Védekezésünk rendben volt, a térfelünkre is alig engedtük át az ellenfelünket. A gólok ellenére is javítanunk kell a helyzetkihasználásunkon és sokkal koncentráltabbnak kell lennünk a kapu előtt! Gratulálok a csapatnak!

 

U12 (10.28.)

ETO FC Győr - Gyirmót SE 5-1

ETO FC: Gerstner - Gulyás, Finta, Fekete, Szőke, Adi, Kósa, Bogner, Bősze. Cserék: Cseszregi, Balaskó M., Balaskó Á., Schmidt, Stanisic, Juhász. Edző: Mondovics Dávid.

Gsz.: Bogner, Bősze (2), Kósa, Juhász.

Mondovics Dávid: - Már az első percekben szereztünk 2 gólt, így hamar megalapoztuk a mérkőzést. Végig jó elvben játszottunk és csak magunknak köszönhetjük, hogy nem lett nagyobb a különbség.

 

U11 - Bozsik torna (Székesfehérvár)

ETO FC: Stum Soma, Pécsi Axel, Chergui Amir, Fügh Tamás, Fördős Olivér, Adi Abigél, Németh-Kövi Levente, Mandel Marcell, Balogh Damján, Sásdi Levente, Klema Dominik, Horvath Zalán, Erős Donát, Csemez Dávid. Edző: Androsch André.

Androsch André: - Vasárnap komoly erőfelmérőn vettünk részt, a Fehérvár FC, az UTE és a Gödöllő csapatai ellen mérkőztünk. A három mérkőzés olyan hibákra hívta fel figyelmünket, amiket még időben ki kell, hogy javítsunk. A gyerekek most is mindent megtettek, úgy érzem, összességében jó irányba haladunk. Csemez Dávid egyéni különdíjban részesült.

 

U10 – Bozsik torna (Székesfehérvár)

ETO FC: Csongor Zente, Gerendai Patrik, Vadász Patrik, Vizler Csongor, Felsődiósi Flórián, Nyerges Flórián, Oross Ármin, Horváth Ádám, Szabó Zétény, Wágenhoffer Máté, Melkovics Máté, Kovács Kristóf. Edző: Sinkó Tamás.

Sinkó Tamás: - A mai napon Székesfehérvárra utaztunk, ahol a házigazda Fehérvár FC, UTE, Gödöllő SE csapataival mérhettük össze tudásunkat. Mindhárom mérkőzésünkön sok gólt sikerült szereznünk és végig kezdeményező játékot mutatott be a csapat. Amiben látványos előrelépést tapasztaltam az a letámadásunk volt, aminek köszönhetően többször is eredményesek tudtunk lenni a labdaszerzés után. Örültem, hogy a srácok a korábban tanult elemeket remekül alkalmazták. Külön öröm volt látni, ahogy a gyerekek csapatként küzdöttek egymásért és mindvégig segítették egymást. Minden gyermek kiemelkedően teljesített, le a kalappal srácok! Különdíjban részesült csapatunkból Nyerges Flórián jó játékáért! Gratulálok fiúk!

 

U9 – Bozsik torna (Székesfehérvár)

ETO FC: Szűcs Bálint, Makk-Szabó Milán, Bernáth Olivér, Laki-Tóth Soma, Dulka Benjamin, Stehenics Patrik, Bolla Dávid, Boros Máté, Dán Milán, Péter Zsombor. Edző: Kovács Zsolt.

Kovács Zsolt: - A hétvége folyamán Székesfehérvárra látogattunk egy nagyon színvonalas Bozsik rendezvényre, ahol összecsaphattunk a Fehérvár FC, UTE és Gödöllő csapataival.

Végig nagy fordulatszámon pörögtek a gyerekek, köszönhetően a nagyon kiélezett és fordulatos meccseknek. Voltak nagyon jó periódusaink, ahol viszont láthattam a bátor és kreatív támadófocit, egyéni megmozdulásokat, amit mindig próbálunk képviselni. Ellenfeleink végig nagy ellenállást mutattak, így több apró hiányosságunk is előjött, amin tovább kell dolgozni. Összességében pozitív teljesítményt nyújtottak a srácok, és nagyon tanulságos tornán vehettek részt! Gratulálok a fiúknak!

 

U8 – Bozsik fesztivál (Üstökös)

ETO FC: Csiszár Marcell, Sipos Hunor, Omisch-Soós Áron, Kállai Marcell, Kababik Benedek, Fritz Botond, Baranyai Ákos. Edző: Nagy Tamás.

Nagy Tamás: - Vasárnap az Üstökös által szervezett Bozsik fesztiválon bátran, ügyesen játszottak a fiúk. Több szép megmozdulásnak tapsolhattunk ma, külön öröm volt számomra, hogy a gyerekek merészen cseleztek a pálya minden területén, csak így tovább!

Oklevéllel kiemelt játékosunk: Omisch-Soós Áron.

 

U7 - Bozsik fesztivál (Üstökös)

ETO FC: Adi Barnabás, Bobory Balázs, Granát Zénó, Petrőcz Bálint. Edző: Szántó Sándor.

Szántó Sándor: - Vasárnap délelőtt a harmadik fesztiválunkon vettünk részt az Üstökös FC szervezésében. Mindegyik mérkőzésről elmondható, hogy remek felfogásban és kiváló hozzáállással játszottak a srácok. Rengeteg szép egyéni megoldást láthattunk és gólokból sem volt hiány. Gratulálok az egész csapatnak!

 

Leány U17

ETO FC Győr - FTC 0-6 (0-2)

ETO FC: Krizsán – Domján (Csóti), Kovalter (Szabó P.), Ézsely, Cseh (Kristofóri), Lapos, Krasznai, Gugg (Radi), Szalai M., Hordós, Buglyó (Fligh). Edző: Mezei Mihály.

Mezei Mihály: - Csapatunk egy hét elteltével ismét találkozott a Ferencváros női U17-es csapatával, ezúttal hazai pályán. Jobban kezdtünk az első félidőben, mint legutóbb, azonban a mérkőzés hátra lévő részében olyan hibákat követtünk el, amelyekkel nagyban segítettük ellenfelünk játékát. Hibáinak ellenére voltak lehetőségeink, azonban az ellenfél kapuja előtt sem voltunk elég élesek. Balszerencsésnek is mondhatjuk magunkat emiatt, csak a kapufát sikerült többször eltalálnunk. A csalódást keltő eredmény ellenére bizakodva készülünk az előttünk álló időszakra.

 

Leány U15

ETO FC Győr - FTC 1-0 (0-0)

ETO FC: Molnár (Tóth J.) - Verasztó (Lenti) Horváth Z., Bozsóki, Fligh, Tóth-Papp, Szabó, Lakatos, Feil, Németh (Haris), Kopp (Horváth A.). Edző: Horváth Dóra.

Gsz.: Lakatos.

Horváth Dóra: - Két hét alatt két mérkőzést is játszhattunk a Fradi csapata ellen. Azt gondolom, ezek a találkozók remek erőfelmérők voltak számunkra. Az előző hétvégén egy izgalmas mérkőzés után mi maradtunk alul, ezen a héten viszont mi hagytuk el boldogabban, mosollyal az arcunkon a pályát. Bár támadó játékban egyértelműen a Fradi dominált mindkét mérkőzésen, a mi lányaink végig fegyelmezetten, koncentráltan védekeztek. Igazi csapatként küzdöttünk. Mindenkinek egy cél lebegett a szeme előtt: bizonyítani egy jól felkészült csapat ellen. Helyzetkihasználásunk ezúttal nagyon jóra sikeredett. Elmondhatatlanul büszke vagyok a csapatomra.

Leány U12 – Regionális Torna

ETO FC: Hunyadi Csenge, Rigó Hanna, Vadász Anna, Kelemen Zsófia, Somogyi Alexa, Haklik Réka, Tóth Bíborka, Szűcs Panni, Szlavonics Dorina, Régi Maja, Kelemen Blanka, Döme Dóra, Fábriová Lia, Horváth Rebeka. Edző: Mészáros László.

Mészáros László: - Vasárnap hazai pályán szerepeltünk a Regionális bajnokság keretében rendezett U12-es focitornán. Csapatunk két meccsen sziporkázó teljesítményt nyújtott, sok lőtt góllal. Minden játékosunk kiválóan tejesített. A hasonló játékerőt képviselő csapatok ellen egy picit szorosabb eredményt értünk el. A focitorna jó hangulatban zajlott le.

 

Leány U7 – Bozsik fesztivál (Győrújfalu)

ETO FC: Pintér Abigél, Kis Vivien, Bokor Szofi, Csizi Laura, Jerko Nóra. Edző: Keglovich Ferenc.

Keglovich Ferenc: - Jól szervezett tornán vettünk részt, ahol a lányok nagyon ügyesen szerepeltek.

 

További híreink

Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink