Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Remek menetelés után, válogatott mérkőzés Győrben

Nyolc mérkőzés után nyolc győzelemmel áll a táblázaton az ETO FC Győr élvonalbeli női labdarúgócsapata. Jövő szombaton kerül sor Győrben az ETO-FTC zöld-fehér rangadóra. Közben azonban még a Nemzetek Ligájában is érdekeltek lesznek a győri lányok…

Remek menetelés után, válogatott mérkőzés Győrben

Fotó: Magyar Labdarúgó Szövetség

Már csak az ETO és a Ferencváros hibátlan a női Simple Ligában, és a két magyar élcsapat jövő szombaton Győrött méri össze majd a tudását. Dörnyei Balázs a napokban egy kispályás csapatra való játékosnak tart edzés, hiszen a különböző válogatottakba tíz játékost delegál az ETO, akik majd csak két nappal a Fradi elleni csata előtt térhetnek vissza a klubjukhoz.

Borók, Halla, Szabová, Sali, Zágonyi, Kocsán, Öreg, Ladhani és Nagy Sz. készül a győri szakmai stábbal, Petrovics és Kern az u19-es válogatottal franciaországi EB-selejtezőn szerepel, Frajtovic a szerb -, Semanova a szlovák válogatottnál van, míg a Nemzetek Ligájában kétszer is az észak-ír válogatott ellen pályára lépő magyar együttesben, Kovács L., Nagy F., Vida, Savanya, Süle és Vachter kaphat lehetőséget. Utóbbiak egyébként a héten Gyirmóton edzőtáboroznak, hogy aztán pénteken 18.15 órakor (m4Sport TV) az Alcufer stadionban megmérkőzzenek az észak-írekkel.

A találkozón természetesen teljes létszámmal ott lesznek az ETO női szakágának edzői, valamint felnőtt - és utánpótlás játékosai, akik társaiknak szurkolhatnak az eredményes szereplésük érdekében.

További híreink

A Soroksár legyőzésével a második helyen telel női labdarúgócsapatunk
Nagy szélben nagyszerű játék

Nagy szélben nagyszerű játék

A Simple Női Liga 12. fordulójában csapatunk a Soroksár gárdáját fogadta az őszi szezon utolsó mérkőzésén, ahol magabiztos győzelmet aratott, így a 2. helyről várhatja a tavaszi folytatást.

Hazai évzáró a hölgyeknél

Hazai évzáró a hölgyeknél

Szombaton 13 órakor hazai környezetben („kemping-pálya”), a Soroksár együttesét fogadja az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, amely győzelme esetén, a bajnoki döntőt érő második helyen telelne.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink