Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Lássuk, hogy szerepeltek utánpótlás-csapataink

Utánpótlás-híradó

U17

Paksi FC - ETO FC Győr 3-1 (3-0)

ETO FC: Kátai - Szarka (Sárkány), Csiszár, Prettenhoffer, Nikita, Lukácsy (Badics), Pálfalvi, Ilyés, Molnár (Algács), Turcsik (Garamszegi), Gombás (Farkas). Edző: Bognár Zsolt.

Gsz.: Garamszegi.

 

U16

ETO FC Győr-Puskás Akadémia FC  1-2 (0-1)

ETO FC: Hajczinger - Sárkány, Szarka, Prettenhoffer, Béres, Lukácsy, Badics (Csiszár P.D.), Algács (Geizer), Molnár B., Farkas D. (Garamszegi-G.), Somogyi Á. (Kovács D.). Edző: Nagy László.

Gsz.: Garamszegi-G.

Nagy László: - Az első félidei gyenge játékunk engedte ellenfelünk dominanciáját. Váltásaikat, üres területre mozgásaikat nem tudtuk lereagálni, ennek ellenére így is alakítottunk ki veszélyes támadásokat, főleg a jobb oldalon, de pontatlanságaink, illetve rossz döntéseink megakadályozták a gólszerzést. A második félidőre a taktikai feladatainkat újra rendeztük és ez a játékunkon is meglátszott, mert átvettük az irányítást és a támadó játékunk dominálást is jelentett az ellenfelünkön, de sajnos ez gólokban nem mutatkozott meg. A fiúk a második félidőben óriási küzdést és akaratot mutattak. Jó lenne, ha ez 90 percig lenne rájuk jellemző.

 

U15

Vasas Kubala Akadémia - ETO FC Győr 2-2 (0-1)

ETO FC: Lengyel - Kiss B. (Maszlag), Vasi, Csernyi, Béres, Mitring M. (Mádi F.), Dömötör, Adi (Kuzma), Herold (Hernádi), Gerecs (Egyed), Balogh B. (Járó M.). Edző: Kovács Béla.

Gsz.: Csernyi, Járó.

Kovács Béla: - Egy nagyon jó színvonalú, küzdelmes és fordulatos mérkőzésen játszottunk döntetlent egy erős csapat ellen. A mérkőzés elején előnybe kerültünk, és a játékunk is jó volt. A második félidőben egy véleményes büntetővel, és egy megpattanó lövéssel megfordította a hazai csapat a mérkőzést. Játékosaink tudtak ritmust váltani, több helyzet is kidolgoztak és egy gyönyörű támadás végén kiegyenlítettek. Gratulálok a srácoknak, külön kiemelve, hogy a csere játékosok nagyon sokat tudtak hozzátenni a játékhoz.

 

U14

ETO FC Győr - Illés Akadémia 2-4 (0-2)

ETO FC: Szabó B. - Bognár Á. Schreiber, Pálla, Hardon, Jakabovits, Vitális N., Mészáros Zs., Bakonyi, Hujber. Csere: Kovács H., Kemény, Varga P., Börcsök, Csala, Schmuk. Edző: Sárközi Attila.

Gsz.: Mészáros, Bognár.

Sárközi Attila: - Az első és második félidőben is 12 percet tudtunk fölényben játszani, ahol vissza tudtunk jönni a mérkőzésbe. Viszont valami miatt szép lassan elkezdünk szét csúszni mind védekezésben, mind labdabirtoklásban, és ezzel előnyt adtunk az ellenfélnek, amit ki is használnak. Pozitív, hogy 0-2-ről visszajöttünk. Sokkal többet kell dolgoznunk egy győzelemért!

 

U13

Veszprém FC USE - ETO FC Győr 0-9

ETO FC: Kaszás - Péter, Dan, Varga M., Hajdina, Balogh S, Pánczél, Hujber, Bugledits. Csere: Oláh, Varga P., Károlyi, Mihalovics, Vargán, Horváth. Edző: Lakatos Attila.

Gsz.: Bugledits (2), Hajdina (2), Hujber (2), Károlyi, Varga P., Dan.

Lakatos Attila: - Magabiztosan, helyenként szemre is tetszetősen játszottunk. Nagy fölényünk ellenére koncentráltak maradtunk végig.

 

U12 (10.17.)

Veszprém FC USE - ETO FC Győr 2-11

ETO FC: Vitéz - Szakács, Finta, Schmidt, Bogner, Adi, Gulyás, Kósa, Virág. Csere: Gerstner, Stanisic, Elek, Bősze, Szőke, Juhász. Edző: Mondovics Dávid.

Gsz.: Elek (3), Kósa (2), Virág (3), Bősze, Szakács, Juhász.

Mondovics Dávid: - A kellemes időjárás mellett jól, és eredményesen játszottunk a szimpatikusan játszó és futballozni próbáló hazaiak ellen.

 

U12 – Budapest Youth Cup

ETO FC: Vitéz Lóránt, Gerstner Bence, Cseszregi Zétény, Balaskó Áron, Finta Boldizsár, Adi Botond, Fekete Ádám, Szőke Zsolt, Szakács Áron, Kósa Gábor, Schmidt Gergő, Bősze Bernát, Gulyás Ábel, Elek Zalán, Bogner Bence, Virág Levente, Balázs Dáriusz, Juhász Patrik, Stanisic Uros. Edző: Mondovics Dávid.

Mondovics Dávid: - A háromnapos tornán 16 mérkőzést játszottunk, 320 percet összesen. Több neves és nagy múltú klub mellett összesen 37 csapat vett részt ezen az eseményen. Megmérethettük tudásunkat többek között a Feyenoord és a Parma korosztályos csapataival is. A lebonyolítás által a csoportmérkőzések után az Európa ligában folytattuk, ahol az 5. helyet sikerült megszereznünk a 12 csapatból. A három nap folyamán eléggé hullámzó volt a teljesítményünk. A játék rendben volt, szinte az összes mérkőzésen fölényben játszottunk, helyzeteink megvoltak, de az i-re sokszor nem tudtuk feltenni azt a bizonyos pontot és több olyan egyéni hibát vétettünk, amit az ellenfelek kihasználtak. Mentalitásban és sebességben olyan tapasztalatokat és “leckéket” kaptunk, amire számítottunk, és a jövőben majd tudunk rá építeni! A játékosok is testközelből megérezhették, hogy mi a különbség a nemzetközi és a magyar foci között. Ettől függetlenül a játékosokra nem lehetett panasz, mindent megtettek az összes mérkőzésen és ha rutinosabbak vagyunk, akkor sokkal jobban is alakulhatott volna a torna. Gratulálok mindenkinek!

 

U10 – Minitorna (DAC)

ETO FC: Csongor Zente, Gerendai Patrik, Csala Benedek, Vizler Csongor, Vadász Patrik, Oross Ármin, Melkovics Máté, Nyerges Flórián, Kovács Kristóf, Felsődiósi Flórián, Pap Alexander, Szabó Zétény, Wágenhoffer Máté. Edző: Sinkó Tamás.

Sinkó Tamás: - A dunaszerdahelyi DAC otthonába látogattunk el a hétvégén, ahol egy minitorna keretein belül 5 mérkőzést játszottunk az FC DAC, az Illés Akadémia, az UTE, a Trencín, a Nitra csapataival. A mai napon is láthattunk rengeteg kiváló egyéni teljesítményt és szép gólt, ellenben erős hiányérzetem van, mivel az edzéseken gyakorolt elemek töredékét láthattam vissza a mai napon. Ismét megerősítést kaphattunk, ha a tanult alapelveink mentén játszunk, akkor végig dominálni tudunk a mérkőzéseken és tetszetős játékot tudunk bemutatni, ellenben, ha önfejűek vagyunk és kevés a gondolatiság, kreativitás akkor igencsak meg tudjuk nehezíteni a saját dolgunkat. Gratulálok a srácoknak a mérkőzéseken nyújtott példaértékű hozzáállásához, teljesítményhez!

 

U9 – Minitorna (DAC)

ETO FC: Dulka Benjamin, Balogh Ádám, Laki-Tóth Soma, Dán Milán, Szűcs Bálint, Bolla Dávid, Závori Soma, Boros Máté, Péter Zsombor, Vasárus Máté. Edző: Kovács Zsolt.

Kovács Zsolt: - A hosszú hétvégét megfűszereztük egy kis focival, Dunaszerdahelyre látogattunk vasárnap. Egy minitorna keretein belül összemérhettük tudásunkat a DAC I, DAC II, az Újpest és az MTE csapatai ellen. A gyerekek a játék minden elemében domináns teljesítményt tettek le az asztalra, ennek köszönhetően mind a 4 meccset sikerült megnyerniük. Gyors és pontos támadások, okos döntések, lehengerlő mentalitás jellemezte a csapat minden tagját. Le a kalappal fiúk, jár a piros pont mindenkinek!

 

Leány U15

FTC - ETO FC Győr 3-2 (1-0)

ETO FC: Molnár - Verasztó, Horváth Z., Bozsóki, Fligh, Tóth-Papp, Szabó, Lakatos, Feil, Németh (Haris), Kopp (Horváth A.). Edző: Horváth Dóra.

Gsz.: Szabó, Németh.

Horváth Dóra: - Egy nagyon jó iramú, az utolsó másodpercig izgalommal teli mérkőzést sikerült játszanunk a Fradi ellen. A lányok edzéshez való hozzáállásával egész héten, sőt már az azelőtti héten is teljesen elégedett voltam. Szemmel látható a fejlődés, ez a mai mérkőzésen megmutatkozott. Óriási pozitívum, hogy egyik kapott gólunk után sem törtünk össze. Sajnos az utolsó percekben nagy ziccert sikerült kihagynunk, akár a döntetlen is meg lehetett volna. Öröm volt látni így játszani és küzdeni a csapatomat. Számomra ez többet ér minden győzelemnél!

További híreink

Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink