Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Lássuk, hogy szerepeltek utánpótlás-csapataink

Utánpótlás-híradó

U19

ETO FC Győr – Ferencvárosi TC 2-3 (2-2)

ETO FC: Kocsis - Selyem, Koncz, Kulcsár, Kráz, Rátonyi (Gönye), Herczeg, Bakó, Tollár (Koblinger), Csala (Campione), Nagy (Sós). Edző: Máté Győző.

Gsz.: Csala, Nagy.

Máté Győző: - Az első félidőben jól, kezdeményezően, fölényben játszottunk, a második játékrészben viszont fordult a kocka, ellenfelünk ránk erőltette akaratát. A mérkőzés képét és a két ellentétes félidőt tekintve reálisabb lett volna a pontosztozkodás, de az utolsó percekben egy elkerülhető góllal sajnos elvitte a három pontot a vendégcsapat.

 

U17

Budapest Honvéd MFA - ETO FC Győr 1-0 (1-0)

ETO FC: Kátai - Urbán, Varga, Csorba D., Csiszár, Csorba N., Pénzes, Décsy, Pálfalvi, Turcsik, (Kovács-Galavics), Csorba T., Gombás (Nikita). Edző: Bognár Zsolt.

Bognár Zsolt: - Nagyon jó és parázs mérkőzést játszottunk. Az első félidőben jobban játszott a Honvéd, de még így is volt ziccerünk, és a játékban szép megoldások. Sajnos egy pontrúgás után hátrányba kerültünk, de amit utána csinált a csapat, az előtt le a kalappal. Nem adták fel és az egész második félidőben nagy lelkesedéssel, bátran és tudatosan játszottunk. Sajnálom, hogy nem sikerült az egyenlítés mert megérdemeltük volna, ha az egész mérkőzést nézem. Büszke vagyok a csapatra. A Honvédnak gratulálok a győzelemhez!

 

U16

ETO FC Győr - MTK  3-1 (1-1)

ETO FC: Uzoni - Sárkány, Szarka, Prettenhoffer, Havasi, Lukácsy, Badics (Juricin), Algács (Csiszár-P. D.), Molnár B. (Garamszegi), Farkas D. (Tóth O.), Somogyi Á. (Pázmány). Edző: Nagy László.

Gsz.: Algács N., Molnár B., Farkas D.

Nagy László: - Már az első félidei játékunkon is érezhető volt a játékosok győzni akarása, ami a második félidőre gólok formájában is megmutatkozott. Minden tekintetben az ellenfelünk fölé nőttünk, és a kiállítás után sokkal nagyobb arányban is nyerhettünk volna! A csapat nagy küzdeni tudását bizonyítja, hogy egygólos hátrányból fordítva győztük le az MTK-t! Gratulálok a csapatnak!

 

U15

ETO FC Győr - Puskás Akadémia 1-0 (1-0)

ETO FC: Lengyel -Pécskai, Maszlag, Vasi, Béres, Mitring M. (Dömötör Á.), Méhes (Kuzma), Hernádi B. (Csernyi), Herold (Gerecs), Egyed (Adi), Balogh B. (Járó). Edző: Kovács Béla.

Gsz.: Egyed.

Kovács Béla: - Két hasonló felfogású és filozófiájú csapat mérkőzését nagy küzdelem és kevés gólhelyzet jellemezte, de a kidolgozott gólhelyzetek száma és veszélyessége miatt a győzelmünk megérdemelt volt. A héten többen betegséggel küzdöttek az edzők közül, de a csapat együttesen bebizonyította, hogy nemcsak a pályán, hanem az edzői TEAM-ben is nagyszerű az összhang. Gratulálok a csapatnak és köszönöm a sok segítséget!

 

U14

ETO FC Győr - Vasas Kubala Akadémia 0-3 (0-2)

ETO FC: Kovács H. - Balogh D. Bognár Á., Schreiber, Pálla, Vitális N., Jakabovits, Vincze B., Mészáros Zs., Csala, Bakonyi. Csere: Burján, Hujber, Szabó B., Dancs, Schmuk, Kemény. Edző: Sárközi Attila.

Sárközi Attila: - Az első félidőben megint hiányoltam a kellő agressziót, védekezésben sok párharcot veszítünk. A játékban voltak jó kombinációk és sikerült helyzetet kialakítani, de sajnos nem tudtunk gólt szerezni. Gratulálok a Vasasnak!

 

U13

Fehérvár FC - ETO FC Győr 0-8

ETO FC: Oláh - Horváth, Dan, Vargán, Varga P., Pánczél, Vincze, Hujber, Bugledits. Csere: Kaszás, Szakács, Balogh, Mihalovics, Péter, Virág, Hajdina. Edző: Lakatos Attila.

Gsz.: Bugledits (3), Mihalovics (2), Hujber (2), Pánczél.

Lakatos Attila: - Szerencsére a gyönyörű, napsütéses idő miatt ki kellett vinnem a baseball sapkámat, így a mérkőzés végén volt mit megemelnem a fiúk teljesítménye előtt. Az első pillanattól fogva nagyon határozottan, rámenősen, gólra törően játszottunk. Külön öröm számomra, hogy magabiztos előnyünk ellenére sem vettek vissza a fiúk a tempóból. Gratulálok!

 

U12

Fehérvár FC - ETO FC Győr 2-3

ETO FC: Cseszregi - Balaskó M., Finta, Adi, Szőke, Schmidt, Elek, Bősze, Kósa. Csere: Vitéz, Balaskó Á., Bogner, Gulyás, Juhász, Fekete. Edző: Mondovics Dávid.

Gsz.: Schmidt, Adi, Kósa.

Mondovics Dávid: - Nagyon hullámzó mérkőzést játszottunk, sok volt az egyéni hiba és az eladott labda. Viszont dicséretes, hogy kétszer is hátrányból álltunk fel, és a végén megtudtuk nyerni a mérkőzést. Mindenki nagyot ment, gratulálok a csapatnak!

 

U11 - Bozsik Torna (ETO Park)

ETO FC: Stum Soma, Fördős Olivér, Horváth Zalán, Mandel Marcell, Csemez Dávid, Nagy Domonkos, Chergui Amir, Balogh Damján, Klema Dominik, Németh-Kövi Levente, Erős Donát, Sásdi Levente. Edző: Androsch André.

Androsch André: - Mindhárom mérkőzésen remek hozzáállással és jó felfogással játszottunk. Számos helyzetet sikerült kialakítanunk, amiket nem minden esetben sikerült gólokra váltanunk. Ezen a hétvégén is sok tapasztalatot szereztünk. A héten sajnos három játékosunkat is balszerencsés sérülés érte, a mai nap jó teljesítményével, nekik kívánunk, mielőbbi felépülést! Nagy gratuláció a srácoknak!

 

U10 – Bozsik Torna (ETO Park)

ETO FC: Melkovics Máté, Oross Ármin, Nagy Zétény, Gerendai Patrik, Szabó Zétény, Kovács Kristóf, Vizler Csongor, Nyerges Flórián, Felsődiósi Flórián, Horváth Ádám, Wágenhoffer Máté, Vadász Patrik, Csongor Zente. Edző: Szántó Sándor.

Szántó Sándor: - A mai napon három remek mérkőzést játszottunk hazai környezetben. Mindegyikre elmondható, hogy a játékosok az alapelveinknek megfelelően futballoztak. Bátor, kezdeményező, kreatív felfogás volt jellemző a csapatra. Szép egyéni megoldások és gólok voltak jellemzőek a mai napon. Gratulálok az egész csapatnak!

U9 – Bozsik Torna (ETO Park)

ETO FC: Závori Soma, Bolla Dávid, Szűcs Bálint, Laki-Tóth Soma, Makk-Szabó Milán, Bernáth Olivér, Vasárus Máté, Péter Zsombor, Stehenics Patrik. Edző: Kovács Zsolt.

Kovács Zsolt: - Hazai rendezésű Bozsik rendezvényre került sor a hétvégén. Az MTE, Gyirmót és Tatabánya csapatait láttuk vendégül. A csapat végig nagyon harcosan és okosan játszott. Labdakihozatalaink remekül működtek, és az ellenfél térfelén való labdaszerzések is kitűnően az eltervezett formában mentek. Gratulálok az egész csapatnak a nagyon jó teljesítményhez!

 

U8 - Mini Torna (MTE)

ETO FC: Fritz Botond, Omisch-Soós Áron, Kállai Marcell, Csiszár Marcell, Baranyai Ákos, Sipos Hunor, Komjáti Balázs, Kovács Balázs, Kababik Benedek. Edző: Nagy Tamás.

Nagy Tamás: - Szombaton Mosonmagyaróváron vendégeskedtünk, ahol 5 nagyon jó mérkőzést játszottunk. Az alapelveinknek megfelelően végig támadó felfogásban, gólra törően játszottunk. Egyéni kreatív megmozdulásaink élményszámba mentek, ezáltal rengeteg gólhelyzetet kialakítva sok szép gólt rúgtunk. Gratulálok a srácoknak, csak így tovább!

 

U7 - Mini Torna (MTE)

ETO FC: Bobory Balázs, Stefanics Balázs, Kerekes Kornél, Adi Barnabás, Szentmihályi Mirkó, Dallos Zsombor, Petrőcz Bálint. Edző: Szántó Sándor.

Szántó Sándor: - Szombaton Mosonmagyaróvárra látogattunk, ahol egy hat csapatos mini torna keretében 5 nagyon hasznos mérkőzést tudtunk játszani. Ezeken a mérkőzésen a gyerekek tudták alkalmazni az edzéseken tanultakat. Egész napra elmondható, hogy a gyerekek kiváló hozzáállással és bátorsággal játszottak. Cselekből és gólokból sem volt hiány. Gratulálok a srácoknak, ügyesek voltak!

 

Leány U19

MTK Budapest - ETO FC Győr 3-1 (2-1)

ETO FC: Spilenberg – Farkas (Gyűrű-Gehring), Smuk, Rajkovics (Rozs), Kuntzl, Szabóvá, Konrád (Varga), Petrovics, Tóth (Kállai), Győri, Garabecz (Máthé). Edző: Süle János.    

Gsz.: Szabóvá.

Süle János: - Hasonló képességű csapatok találkoztak egymással. Két védekezési hibánkat góllal büntette az MTK, de az eredmény alakulásától függetlenül végig nyílt volt a mérkőzés. Voltak kisebb-nagyobb lehetőségeink, csak a kapu előtt hiányoztak azok az extrák, amikkel egy ilyen meccsen pontot vagy pontokat lehetne szerezni.

 

Leány U17

ETO FC Győr - MTK Budapest 1-3 (0-2)

ETO FC: Csóti - Cseh, Gugg, Halmai, Domján, Szalai M., Hordós, Lapos, Szabó P., Buglyó, Ézsely L. Csere: Kristofóri A., Radi R., Piti N. Edző: Mezei Mihály.

Mezei Mihály: - Csapatunk egy jó iramú, kissé kaotikus mérkőzést játszott hazai pályán az MTK ellen. Az első félidőt jól kezdtük, sikerült helyzeteket kialakítani, azonban koncentrációs kihagyás miatt két ki nem kényszerített hiba után az ellenfél szerzett vezetést. A második félidőben több kapufáig jutottunk, sikerült szépítenünk, majd sajnos kaptunk még egy gólt, amire már nem tudtunk válaszolni. Kiemelve a pozitívumokat, szeretnénk tovább fejlődni. Ellenfelünknek gratulálunk.

 

Leány U15

ETO FC Győr - MTK Budapest 0-2 (1-3)

ETO FC: Molnár (Tóth J.) - Fligh, Bozsóki, Horváth Z., Lenti (Pölöskei), Tóth-Papp (Horváth A.), Szabó, Lakatos, Feil, Kopp (Németh), Verasztó (Haris). Edző: Horváth Dóra.

Horváth Dóra: - Labdabirtoklásban a mi csapatunk, helyzetkihasználásban viszont az MTK lányai voltak jobbak ezen a mérkőzésen. Nagyon sajnálom, hogy így alakult ez a találkozó.

 

Leány U14

ETO FC Győr -Budaörs 7-0

ETO FC: Tóth - Bozsoki, Pölöskei,Lakatos, Haris, Tóth B, Szabó I, Horváth Z, Pallag. Csere: Molnár -Temesi, Pàntya, Zsiga, Fábry, Ugronicz. Edző: Tóközi Tímea

Gsz.: Lakatos (5), Tóth B., Szabó I.

Tóközi Tímea: - Csapatunk rendkívül alázatos módon focizott az egész mérkőzés folyamán. Végig mezőnyfölényben játszottunk, sok szép támadást vezettünk, remek egyéni teljesítményekkel megfűszerezve! Gratulálunk a játékosainknak!

 

Leány U14

ETO FC Győr - Csepel SC 3-0

ETO FC: Molnár K. - Kopp, Verasztó, Haris, Pölöskei, Kelemen Zs., Pallag, Lenti, Tóth B. Csere: Hunyadi, Zsiga, Vadász, Rácz-Haklik, Szűcs P., Pántya, Fábry. Edző: Tóközi Tímea.

Gsz.: Kopp (2), Haris.

Tóközi Tímea: - A mérkőzést zuhogó esőben kellett lejátszani, amit az ellenfél fizikális fölénye még inkább megnehezített számunkra! Igazi csapatként, egymást kisegítve játszottak a lányok! Nagy dicséret illet mindenkit, mert a körülmények legyőzése ma nagyobb akaratot igényelt, mint maga a játék, amiben egyértelműen a mi csapatunk bizonyult a jobbnak!

 

Leány U12 – Regionális Torna (Pápa)

ETO FC: Bencze – Szlavonics, Somogyi, Rácz-Haklik, Horváth R., Szűcs P., Kelemen. Csere: Fatér, Kelemen, Fábryová, Döma, Vadász, Novák.

 

Leány U10 – Regionális Torna (Pápa)

ETO FC: Dubraviczky – Vajda, Tóth I., Pintér Czifrik. Csere: Horváth Cs. L., Tomanicska, Gede, Csizi.

Leány U7 - Bozsik Torna (Győrújfalu)

További híreink

Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink