Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Magabiztos győzelem Soroksáron

A Merkantil Bank Liga 10. fordulójában ismét vendégségben lépett pályára csapatunk, amely ezúttal a Soroksár otthonában szerepelt, ahol szép gólokat szerezve, megérdemelt győzelmet aratott.

Magabiztos győzelem Soroksáron

Soroksár SC – ETO FC Győr 1-3 (0-2)

Soroksár, Szamosi Mihály Sporttelep. V.: Nagy R. (Márkus, Berényi). 

SOROKSÁR: Holczer – Kaján, Valencsik (Króner 77’), Kékesi A., Vincze Á., Vass Á. (Gálfi 64’), Varga I. (Hegyi 90’), Varga Z. (Korozmán 46’), Katona M., Hajdú R. (Dragoner 46’), Lovrencsics. Vezetőedző: Lipcsei Péter.

ETO: Ruisz – Szépe J., Boldor, Keresztes K. (Szujó 58’), Vera, Vingler, Anton, Bumba (Lacza 46’), Csontos D. (Vianna 82’), Huszár (Kröhn 65’, Csóka B. 82’), Skvarka. Vezetőedző: Antonio Munoz.

Gsz.: Dragoner (68’) ill. Huszár (17’), Skvarka (45’), Anton (60’).

Nagy lendülettel kezdtük a mérkőzést, mindjárt a 3. percben komoly lehetőség alakult ki a hazaiak kapuja előtt. Vera jobboldali beadása szállt át a hosszúra, ahonnan Csontos fejelt vissza, az érkező Skvarka léc alá tartó lövése egy védőről pattant le. A 17. percben megszereztük a vezetést! Szép összjáték végén Bumba ugratta ki a leshatáron Huszárt, aki higgadtan lőtt a bal alsó sarokba 0-1. Ezután is nyomás alatt atrtottuk a Soroksár kapuját, szép támadásokat vezetve alakítottunk ki helyzeteket. A 35. percben Kaján jó harminc méteres bombája a felső lécen csattant, majd a kipattanóra érkező Lovrencsicset lesen állította meg a játékvezető. A 45. percben növeltük az előnyt! Huszár hozta nagy helyzetbe Skvarkát, aki magabiztosan használta ki, és lőtt a kapuba 0-2. Az 52. percben Lacza és Huszár játszott szépen össze, utóbbi lövését védte a hazaiak kapusa. Az ellentámadásból Lovrencsics került helyzetbe, ám a kapu fölé bombázott. Négy perccel később Korozmán próbálkozott lövéssel, Ruisz magabiztosan tolta szögletre. Egy óra játék után jött az újabb gól! Anton végzett el szabadrúgást a bal oldalról, a labda a kapu bal oldalában kötött ki 0-3. A 68. percben szépítettek a hazaiak. Egy középre lőtt labdára Dragoner érkezett, aki közelről nem hibázott, és a hálóba belsőzött 1-3. Tíz perccel a vége előtt Vera centerezésére Lacza érkezett, ám gyengére sikerült lövése nem okozott gondot a hazaiak kapusának.

Antonio Munoz: - Nagyon jó meccset játszottunk az első perctől kezdve! Az első játékrész támadásban nagyszerű volt, utána is rendben voltunk, akadt még 3-4 lehetőségünk, de boldog vagyok az eredmény és elvégzett munka miatt. Köszönjük a szurkolóknak a bíztatást, nagy szükség lesz rájuk az egész szezon során.

További híreink

Kröhn gólja három pontot ért

Kröhn gólja három pontot ért

A Merkantil Bank Liga 17. fordulójában az Ajkát fogadta csapatunk hazai pályán, ahol végig kiélezett mérkőzésen, Kröhn góljával begyűjtöttük a három pontot.

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

Kedves Szurkolók! A 17 órakor kezdődő ETO FC Győr - FC Ajka bajnoki mérkőzés a lenti linken élőben megtekinthető.

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Fiatal játékosunk, a 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését csapatunkkal. Egykori akadémistánk 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink