Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Értékes három pont Zalaegerszegről

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 9. fordulójában Zalaegerszegen gyűjtötte be az értékes három pontot az ETO Akadémia.

Értékes három pont Zalaegerszegről

ZTE FC II. – ETO Akadémia 0-2 (0-1)

Zalaegerszeg, ZTE Aréna. V.: Dévényi (Volentics, Kulcsár).

ZTE II: Senkó – Deme, Safranov, Várkonyi, Soltész (Mulasics 80’), Király, Klausz (Varga L. 84’), Boros, Lengyel (Balabás 60’), Szalai (Györe 80’), Baloteli (Korógyi 46’). Vezetőedző: Koller Zoltán. 

ETO Akadémia: Sebők – Buna, Csáki, Nazarov, Tamás K., Kiss M., Mitring (Bakó 78’), Bánáti (Herczeg 88’), Varga O., Rátonyi (Nagy D. 73’), Moharos. Vezetőedző: Szekeres Adrián. 

Gsz.: Kiss M. (42’), Rátonyi (56’). 

Kiss Máté révén szereztük meg a vezetést a 42. percben, aki védhetetlenül lőtt szabadrúgásból a zalaegerszegi kapuba 0-1. A döntő gól a második félidő elején megszületett, Varga O., ment el a jobboldalon, majd félmagasan adott középre, a hosszún érkező Rátonyi az üres kapuba passzolt 0-2. Akadémistáink megérdemelten hozták el a három pontot a megerősített ZTE otthonából, akik a következő fordulóban a jó erőkből álló Budaörs gárdáját fogadják.

Szekeres Adrián: - Nagyon motiváltak voltak a játékosok, emellett szervezetten futballoztak. Ennek eredménye az, hogy meg tudtuk nyerni a mérkőzést egy olyan Zalaegerszeg ellen, ami a felnőtt csapatból volt megerősítve. Ehhez gratulálok a csapatnak!

További híreink

Kröhn gólja három pontot ért

Kröhn gólja három pontot ért

A Merkantil Bank Liga 17. fordulójában az Ajkát fogadta csapatunk hazai pályán, ahol végig kiélezett mérkőzésen, Kröhn góljával begyűjtöttük a három pontot.

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

Kedves Szurkolók! A 17 órakor kezdődő ETO FC Győr - FC Ajka bajnoki mérkőzés a lenti linken élőben megtekinthető.

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Fiatal játékosunk, a 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését csapatunkkal. Egykori akadémistánk 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink