Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Magabiztos továbbjutás a kupában

A Simple Női Kupa 4. fordulójában címvédő női csapatunk a másodosztályú Csepel otthonában lépett pályára, és magabiztos győzelmet aratott, ezzel a következő körbe lépett.

Magabiztos továbbjutás a kupában

Kizotti Csepel TC – ETO FC Győr 0-5 (0-2)

Budapest, Csepel SC Stadion 100 néző. V.: Alafi (Nyeste, Rigó).

Csepel: Bujdosó – Bernhardt, Király, Mesterházi, Németh A., Nádudvari, Harsányi, Horváth E., Hári, Fekete-Bernhardt, Kerekes. Vezetőedző: Rácz Botond.

ETO FC Győr: Borok (Halla 46’) - Vida (Öreg 46’), Nagy F., Kovács L., Frajtovic (Zágonyi 49’), Süle (Kern 57’), Sali, Ladhani (Semanova 46’), Savanya, Vachter, Kocsán. Vezetőedző: Dörnyei Balázs.

Gsz.: Süle (2), Nagy F., Vachter, Kovács L.

A csepeli stadionban igazi retró hangulatban érezhette magát a futball szurkoló. Az első perctől kezdve védekezésre berendezkedett NB II-es ellenféllel szemben nagy fölényben játszott csapatunk. Az 5. percben Nagy F. a kapufára fejelt, a kipattanó labdát viszont Süle már a hálóba lőtte 0-1. Ezután kihagyott győri helyzetek és kapufák jellemezték a mérkőzést, mígnem a 37. percben Savanya szögletét Nagy F. fejelte a kapuba 0-2. Fordulás után gyors ETO-gólok következtek. Az 50. percben Öreg szépen húzott el a jobb szélen, beadását Süle közelről fejelte a hálóba 0-3. Az 54. percben szép támadást követően Vachter volt eredményes 0-4. A találkozó végén sokadik szögletünket végeztük el, Kovács L. elé került a labda, aki szép gólt lőtt a léc alá 0-5.

A fölényes sikerrel magabiztosan jutott a legjobb nyolc közé címvédő csapatunk. A találkozó egyetlen sajnálatos eseménye, hogy Frajtovic a második félidő elején bokasérülést szenvedett, és le kellett cserélni. Együttesünk várhatja a sorsolást, legközelebb jövő szombaton, immáron már a bajnokságban lép pályára.

Dörnyei Balázs: - Örülünk, hogy újra együtt volt a csapat, és magabiztosan teljesítettük a kötelező feladatot a kupában.

További híreink

A Soroksár legyőzésével a második helyen telel női labdarúgócsapatunk
Nagy szélben nagyszerű játék

Nagy szélben nagyszerű játék

A Simple Női Liga 12. fordulójában csapatunk a Soroksár gárdáját fogadta az őszi szezon utolsó mérkőzésén, ahol magabiztos győzelmet aratott, így a 2. helyről várhatja a tavaszi folytatást.

Hazai évzáró a hölgyeknél

Hazai évzáró a hölgyeknél

Szombaton 13 órakor hazai környezetben („kemping-pálya”), a Soroksár együttesét fogadja az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, amely győzelme esetén, a bajnoki döntőt érő második helyen telelne.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink