Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Lássuk, hogy szerepeltek utánpótlás-csapataink

Utánpótlás-híradó

U19

Illés Akadémia - ETO FC Győr 3-1 (2-0)

Szombathely, Illés Akadémia.

ETO FC: Brecska D. - Bíró (Kelemen), Koncz, Kulcsár (Mészáros), Kráz (Koblinger), Gönye, Sós (Német) Bakó, Balajthy (Póczik), Tollár, Csala. Edző: Máté Győző.

Gsz.: Tollár

Máté Győző: - A hatékonyabban játszó hazai csapat megérdemelt győzelmet aratott.

 

U17

Danube Moravia Cup (Brno, Csehország)

South Moravian KFS-CZ - ETO FC Győr 1-0 (1-0)

ETO FC: Kátai - Urbán, Varga M., Szarka (Nikita), Prettenhoffer (Sárkány), Garai, Csiszár, Badics (Algács), Kovács-Galavics (Lukácsy), Turcsik (Molnár), Csorba T.(Gombás), Ilyés. Edző: Bognár Zsolt.

Bognár Zsolt: - Jó mérkőzést játszottunk egy fizikálisan erős és racionális focit játszó csapat ellen. Annak ellenére, hogy több 2008-as játékossal a kezdőben léptünk pályára, és most először játszottunk így együtt, ez nem látszott a csapat teljesítményén. Védekezésben szervezettek voltunk és a letámadásaink is működtek, de annak ellenére, hogy labdabirtoklási fölényünk is volt, kevés helyzetet tudatunk kialakítani. Ellenfelünk egy saját pontrúgás utáni hibánkat kihasznált és megnyerte a mérkőzést, amihez gratulálok nekik mert összességében megérdemelték.

 

Selection Ljubljana - ETO FC Győr 2-1 (1-1)

ETO FC: Hajczinger - Sárkány (Prettenhoffer), Varga M., Csiszár, Garai, Szarka (Lukácsy), Badics (Kovács-Galavics), Algács (Nikita), Gombás (Turcsik), Csorba T. (Molnár), Ilyés. Edző: Bognár Zsolt.

Gsz.: Badics.

Bognár Zsolt: - Egy fizikálisan erős és agresszív csapat ellen játszottunk, de ennek ellenére sikerült egész meccsen fölénybe és jobban játszani ellenfelünknél, ami sajnos nem párosult eredménnyel az egyéni hibáknak köszönhetően, pedig a csapat megérdemelte volna. Csak gratulálni tudok a játékosaimnak és ők is büszkék lehetnek a mai játékukra.

 

Bratislava FZ - ETO FC Győr 1-3 (0-0)

ETO FC: Kátai - Urbán, Varga M., Csiszár, Prettenhoffer (Sárkány), Garai, Lukácsy (Szarka), Kovács-Galavics (Algács), Ilyés (Nikita), Turcsik (Molnár), Csorba T., Gombás (Badics). Edző: Bognár Zsolt.

Gsz.: Csorba T. (3).

Bognár Zsolt: - Nagyon jó mérkőzést játszottunk egy szervezett és motivált szlovák csapat ellen. A játék minden elemében sikerült ellenfelünk fölé nőnünk, még úgy is, hogy egy egyéni hibából hátrányba kerültünk. Örülök, hogy a csapat jól reagált rá és folytatta a türelmes és szépen felépített játékot, aminek három gól és rengeteg helyzet lett az eredménye. Örülök, hogy győzelemmel és rengeteg tapasztalattal fejeztük be a tornát. Csak gratulálni tudok minden játékosnak és a stábomnak!

 

U16

DVSC - ETO FC Győr 2-1 (2-0)

Debrecen

ETO FC: Hajczinger - Sárkány, Szarka, Prettenhoffer, Havasi, Lukácsy (Juricin), Badics (Kovács D.), Algács, Molnár B. (Tóth O.), Farkas D., Somogyi Á. (Garamszegi-G Á.). Edző: Nagy László.

Gsz.: Molnár B.

Nagy László: - Sajnos egy félidőnyi előnyt adtunk az ellenfelünknek, mert érződött a csapaton a hosszú utazás, és nem tudtuk azt a tempót diktálni, mint a második félidőben és ez kétgólos előnyhöz juttatta a Debrecent. A második félidőben felvették a játékosok azt a játéktempót, amivel az ellenfelünk fölé tudtunk kerekedni, ez győzelmet is hozhatott volna, ha a kidolgozott helyzeteinket kihasználjuk. Rengeteg munkát tettek bele a játékosok a győzelem érdekében. Megérdemelték volna nem az egy, hanem a három pontot is.

 

U15

Budapest Honvéd MFA - ETO FC Győr 3-0 (1-0)

Budapest, MFA.

ETO FC: Lengyel - Pécskai, Vasi, Csernyi, Járó (Maszlag), Mitring M., Kuzma (Adi), Dömötör (Hernádi), Méhes (Herold), Egyed (Gerecs), Balogh B. Edző: Kovács Béla.

Kovács Béla: - A mérkőzésen csak helyenként sikerült megvalósítani az előzetesen eltervezett védekezési és támadási elképzeléseinket. Helyzetekig eljutottunk, kapufát is rúgtunk, de a játékunk nem volt elég folyamatos és kombinatív. A hazai csapat szép, ötletes játékkal megérdemelten nyert.

 

U14

MTK Budapest - ETO FC Győr 4-1 (1-0)

Budapest, Sándor Károly LA.

ETO FC: Orbán - Bakonyi Z., Bognár Á., Schreiber, Pálla, Schmuk, Vitális N., Jakabovits, Mészáros Zs., Csala, Kemény-Kálmán. Csere: Kovács H., Börcsök, Hujber, Vincze B., Balogh D., Vasi. Edző: Sárközi Attila.

Gsz: Mészáros Zs.

Sárközi Attila: - Minden szinten kudarcot vallott a csapat, mind egyénileg, mind taktikailag, de a legbántóbb, hogy hozzáállásban vallottunk a legnagyobb kudarcot. Gratulálok az MTK-nak!

 

U13 (09.20.)

ETO FC Győr - SK Inter Bratislava 7-0

Győr, ETO Park.

ETO FC: Kaszás - Vargán, Dan, Varga M., Hajdina, Vincze, Varga P., Károlyi, Horváth, Bugledits, Hujber. Cserék: Oláh, Virág, Szakács, Balogh, Mihalovics, Péter. Edző: Lakatos Attila.

Gsz.: Mihalovics (2), Károlyi (2), Virág, Horváth, Hujber.

Lakatos Attila: - Az első negyedben kissé idegesen, kapkodóan, nem elég gólratörően játszottunk, és a minőségi egyéni védekezéseket is hiányoltam a letámadásainkból. Ekkor még a középső, és támadóharmadban lassan döntöttünk, nem jó ütemekben léptünk el az üres területekre. A harmadik negyedtől a már fáradó ellenfelünkkel szemben stabilabb játékkal egyre több tiszta helyzetet dolgoztunk ki, amikből aztán szép gólokat szeretünk. Négy nap alatt a harmadik nagypályás mérkőzésünket játszottuk, és ezekkel a meccsekkel, így a maival is, további értékes tapasztalatokat gyűjthettünk.

U13 (09.23.)

ETO FC Győr - Király SE 7-0

Győr, ETO Park.

ETO FC: Burján - Horváth, Dan, Varga M., Mihalovics, Pánczél, Varga P., Károlyi, Bugledits. Cserék: Oláh, Virág, Vargán, Szakács, Balogh, Mihalovics, Péter. Edző: Lakatos Attila.

Gsz.: Pánczél (2), Horváth, Péter, Szakács, Mihalovics, Varga P.

Lakatos Attila: - Az egész mérkőzés alatt nagy fölényben, jó sebességgel, de kissé 'statikusan' játszottunk, szinte egy másodpercnyi levegőt sem adtunk ellenfelünknek. A mérkőzés közben kitűzött egyéni céljaikat nagyrészt megvalósították a Fiúk. A héten lejátszott két mérkőzés alatt 100 perc játékidő jutott mindenkinek, így összességében elégedett lehetek a heti 'feladatok' hatékonyságával.

 

U12 (09.20.)

ETO FC Győr - SK Inter Bratislava 7-2

Győr, ETO Park.

ETO FC: Vitéz - Szakács, Finta, Adi, Szőke, Schmidt, Bősze, Elek, Virág. Cserék: Gerstner, Balaskó M., Balaskó Á., Bogner, Gulyás, Kósa, Juhász. Edző: Mondovics Dávid.

Gsz.: Bogner (2), Schmidt, Juhász, Virág, Adi, Bősze.

Mondovics Dávid: - A mérkőzést nagyon jól kezdtük, három olyan helyzetet is kihagytunk, aminél nem volt szerencsénk, majd a semmiből kaptunk egy elkerülhető gólt, ami nem volt bent a mérkőzésben, de nekünk jót tett, mert tovább javult a játékunk és folyamatosan gyönyörű helyzeteket kialakítva gyorsan meg is fordítottuk a mérkőzést. Védekezésünk egyben volt és a csapat is egész jól mozgott együtt és támogattuk egymást. A magas presszinget jól alkalmaztunk, amiből sok helyzetet teremtettünk es két gólt is rúgtunk. Tetszetős volt a játék az agresszíven és átmenetekben gyors ellenfél ellen, és nagyon jól tudtuk alkalmazni az edzéseken gyakorolt dolgokat. Gratulálok a csapatnak a mutatott játékért és remélem több góllal mentünk haza, mint szúnyogcsípéssel!

 

U12

ETO FC Győr - Király SZE 6-1

Győr, ETO Park.

ETO FC: Vitéz – Balaskó M., Finta, Adi, Szőke, Schmidt, Elek, Bősze, Kósa. Cserék: Kaszás, Balaskó Á., Bogner, Gulyás, Juhász. Edző: Mondovics Dávid.

Gsz.: Elek (3), Schmidt, Juhász, Kósa.

Mondovics Dávid: - Végig jó felfogásban játszva, szép támadásokat vezetve szereztünk szép gólokat a sportszerűen játszó és gyors ellentámadásokra berendezkedő ellenfelünk ellen. Egyénileg is tetszettek a játékosok, bátrak és kezdeményezőek voltak, próbálták a saját egyéniségüket kivinni a pályára. Ismét tartalmas héten vagyunk túl, gratulálok a játékosoknak!

 

U11 – Bozsik Torna (FTC)

ETO FC: Pécsi Axel, Stum Soma, Fördős Olivér, Adi Abigél, Mandel Marcell, Kovács Konrád, Csemez Dávid, Klema Dominik, Balogh Damján, Chergui Amir, Erős Donát, Fügh Tamás, Nagy Domonkos. Edző: Androsch André.

Androsch André: - Szombaton a Népligetben vendégeskedtünk, egy négycsapatos, két körös Bozsik tornán, ahol többek közt a Fradi, Kecskemét és Illés Akadémia csapataival játszottunk. A kezdeti nehézségek után, a remek játék eredményekben is megmutatkozott, számos remek egyéni teljesítmény mellett.

 

U10 - Bozsik Torna (FTC)

ETO FC: Csongor Zente, Gerendai Patrik, Felsődiósi Flórián, Vizler Csongor, Nagy Zétény, Melkovics Máté, Horváth Ádám, Nyerges Flórián, Kovács Kristóf, Oross Ármin, Wágenhoffer Máté, Szabó Zétény, Vadász Patrik. Edző: Sinkó Tamás.

Sinkó Tamás: - Budapesten a Ferencváros csapatánál léptünk pályára, ahol oda-visszavágós rendszerben 6 mérkőzést játszottunk a házigazda FTC, Kecskemét és az Illés Akadémia csapataival. Remek egyéni teljesítményeket láttam. Próbáltunk mindvégig a tanult alapelveink mentén játszani, amit többször is tetszetős támadásvezetések és szép gólok zártak, emellett sikerült előre lepni a védekezésben is. Élményekkel, sok tapasztalattal és rengeteg nevetéssel zártuk a napot. Gratulálok a Srácoknak!

 

U9 – Bozsik Torna (FTC)

ETO FC: Szűcs Bálint, Závori Soma, Bolla Dávid, Laki-Tóth Soma, Dulka Benjamin, Vasárus Máté, Boros Máté, Dán Milán, Bernáth Olivér, Péter Zsombor. Edző: Kovács Zsolt.

Kovács Zsolt: - A hétvégén a Népligetbe utaztunk, hogy a Ferencváros által szervezett Bozsik program keretein belül összecsaphassunk magával a házigazdával, a Kecskeméttel és az Illés Akadémiával. Nagyon jó iramú meccseket tudtunk játszani mindegyik csapattal, ami abszolút a gyerekek fejlődését szolgálja. Az egész csapatról elmondható, hogy nagyon jó hozzáállással, bátran játszva, élvezték a focit. Külön öröm, hogy a gyerekek milyen jól felismerték a játékszituációkat, és gyorsan gondolkozva nagyon jó döntéseket hoztak. Gratulálok az egész csapatnak!

 

U8 – Minitorna  

ETO FC: Fritz Botond, Omisch-Soós Áron, Kállai Marcell, Csiszár Marcell, Baranyai Ákos, Sipos Hunor, Komjáti Balázs, Kovács Balázs, Nagy Hunor, Kababik Benedek. Edző: Nagy Tamás.

Nagy Tamás: - Szombaton hazai pályán egy minitorna keretein belül láttuk vendégül a szlovák Spartak Trnava és az Illés Akadémia korosztályos csapatait. Mindkét csapat nagyon jó játékerőt képviselt. A gyerekek végig extra motiváltan, agilisen játszottak. Jól látszódott, hogy az elmúlt hetekben gyakorolt technikai elemeket gyakran alkalmazzák a gyerekek, ez a jövőre való tekintettel nagy pozitívum! Gratulálok a fiúknak!

 

U7 - Bozsik Fesztivál (Üstökös)

ETO FC: Adi Barnabás, Bobory Balázs, Granát Zénó, Kerekes Kornél, Stefanics Balázs. Edző: Szántó Sándor.

Szántó Sándor: - Vasárnap reggel részt vettünk az első őszi Bozsik fesztiválunkon Bácsán. A gyerekek 4 mérkőzésen gyakorolhatták az edzéseken tanultakat, akik felszabadultan játszottak és jól érezték magukat. Gratulálok a srácoknak!

 

További híreink

Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink