Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Döntetlen a nyugati rangadón

A Merkantil Bank Liga 8. fordulójában csapatunk nyugati rangadón fogadta a Szombathelyi Haladás gárdáját, ahol nem bírt egymással a két csapat, és 1-1-es döntetlen született.

Döntetlen a nyugati rangadón

ETO FC Győr – Szombathelyi Haladás 1-1 (1-0)

Győr, ETO Stadion 1654 néző. V.: Andó-Szabó (Aradi, Kovács G.). 

ETO: Ruisz – Vera, Szépe, Keresztes K., Csontos (Vianna 46’), Vingler (Riquelme 57’), Anton (Tóth R. 89’), Bumba, Diarra (Lacza 57’), Huszár (Kröhn 60’), Skvarka. Vezetőedző: Antonio Munoz.

HALADÁS: Pálfi D. – Nyíri (Beronja 90’), Jagodics, Csonka B., Bosnjak, Doktorics, Simut (Horváth R. 46’), Zvekanov, Csernik (Szakály A. 77’), Rácz B. (Mohos 68’), Pintér A. (Kelemen 68’) Vezetőedző: Alekszandar Jovic.

Gsz.: Bumba (6’) ill. Pintér (49’).

Kiállítva: Riquelme (82’) ill. Bosnjak (5’).

Az 5. percben szép támadás végén Huszár hozta helyzetbe Bumbát, akinek a lövése a kapufáról az érkező Diarra elé pattant. Próbálkozásába Bosnjak kézzel ütött bele, amiért a játékvezető büntetőt ítélt és piros lapot adott. A tizenegyest Bumba magabiztosan váltotta gólra 1-0. A 31. percben Diarra csapta be a védőjét a tizenhatoson belül, majd Huszár elé tálalt, aki a bal kapufát lőtte telibe. Ruisznak először a 35. percben kellett közbeavatkoznia, egy távoli lövést magabiztosan tolt a kapu fölé. A 49. percben egyenlített a Haladás. Pintér húsz méterre a kapunktól hatalmas gólt lőtt a bel felső sarokba 1-1. Négy perccel később Horváth R. ugrott ki a leshatáron, majd lőtt, a jó ütemben kimozduló Ruisz hárítani tudott. A 72. percben Vera emelte át a hosszúra Laczához, aki középre adott, a kapu előterében Bumba fejelt nagy helyzetben a kapu mellé. Két perccel később ismét Bumba próbálkozott, ám az utolsó védőről szögletre pattant a közeli lövése. A 82. percben mi is megfogyatkoztunk, miután a félidőben csereként pályára lépő Riquelme megkapta második sárga lapját. Négy perccel a vége előtt ismét Bumba került ziccerbe, ám a kapu mellé lőtt. Ezután már nem született gól, így döntetlen született a rangadón.

Antonio Munoz: - Jól kezdtük a mérkőzést, gyorsan vezetést szereztünk. A kiállítást követően sok helyzetet kialakítottunk, de ezeket nem értékesítettük. A második félidő elején gyorsan kiegyenlített a vendégcsapat, ezt követően is próbálkoztunk, lehetőségeket dolgoztunk ki, de sajnos nem sikerült megszereznünk a három pontot.

További híreink

Kröhn gólja három pontot ért

Kröhn gólja három pontot ért

A Merkantil Bank Liga 17. fordulójában az Ajkát fogadta csapatunk hazai pályán, ahol végig kiélezett mérkőzésen, Kröhn góljával begyűjtöttük a három pontot.

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

Kedves Szurkolók! A 17 órakor kezdődő ETO FC Győr - FC Ajka bajnoki mérkőzés a lenti linken élőben megtekinthető.

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Fiatal játékosunk, a 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését csapatunkkal. Egykori akadémistánk 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink