Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Az óbudaiak elvitték a három pontot

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 8. fordulójában fiataljaink az óbudai III. Ker. TVE gárdáját fogadták hazai pályán, ahol ideálisnak nem nevezhető körülmények között egygólos vendég győzelem született.

Az óbudaiak elvitték a három pontot

ETO Akadémia – III. Ker. TVE 1-2 (0-1)

Győr, ETO Park. V.: Iványi (Aczél, Szabados).

ETO Akadémia: Sebők – Buna (Bíró 46’), Csáki, Óvári, Nazarov, Mikolay, Herczeg (Bakó 65’), Mitring, Varga O. (Horváth M. 76’), Nagy D. (Balajthy 65’), Moharos. Vezetőedző: Szekeres Adrián. 

III. Ker. TVE: Hajagos – Kaszás (Zámbó 58’), Papp, Cseszneki, Bartos (Kósa 72’), Vankó, Lapu (Borbély 72’), Marques-Airosa, Buda, Barczi (Török 91’), Kulcsár. Vezetőedző: Harmati Tamás.

Gsz.: Moharos (50’) ill. Cseszneki (34’), Buda (65’).

Kiállítva: Óvári (64’). 

Nagy lendülettel kezdték a vendégek a mérkőzést, próbálták az első perctől kezdve átvenni az irányítást a rossz időjárási körülmények közepette. A 13. percben Barczi lőtt éles szögből, amit Sebők ütött ki. Egy perccel később korábbi játékosunk, Vankó Imre végzett el szabadrúgást, ami veszélyesen ment a rövid felső irányába, ám centikkel célt tévesztett. A 28. percben újabb veszélyes szabadrúgást végeztek el a vendégek, ezúttal Barczi lőtt kevéssel fölé. A 34. percben. megszerezték a vezetést a fővárosiak. Barczi passzát Cseszneki lőtte kapura, ami megpattant egy védőn, így került a hálónkba a labda 0-1. Öt perc telt el a második játékrészből, amikor egyenlítettünk Moharos révén 1-1. A 61. percben Zámbó esett el a tizenhatosunkon belül, amiért a játékvezető büntetőt ítélt, a tizenegyest azon Barczi a kapu mellé lőtte, így maradt a döntetlen. A 64. percben emberhátrányba kerültünk, miután Óvárit látta szabálytalannak utolsó emberként a játékvezető. A következő percben a vendégek megszerezték a vezetést, és ezzel együtt a győzelmet. Buda tizennyolc méteres lövése megpattant, ami így a kapunkban kötött ki 1-2. A hajrában Mitring lövését követően még veszélyeztettünk, ám a labda centikkel elkerülte a kaput.

Szekeres Adrián: - Ilyen talajon és időjárási körülmények között véleményem szerint nem lehet mérkőzést rendezni. Taktikailag nem is tudom értékelni a meccset, küzdeni tudásban maradtunk alul, sajnos már nem először a szezonban. Ez a mi felelősségünk, emellett a játékvezető egy „semmire” piros lapot adott a játékosunknak. Ezeket a hibás döntéseket sajnos nem bírtuk el.

További híreink

Kröhn gólja három pontot ért

Kröhn gólja három pontot ért

A Merkantil Bank Liga 17. fordulójában az Ajkát fogadta csapatunk hazai pályán, ahol végig kiélezett mérkőzésen, Kröhn góljával begyűjtöttük a három pontot.

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

Kedves Szurkolók! A 17 órakor kezdődő ETO FC Győr - FC Ajka bajnoki mérkőzés a lenti linken élőben megtekinthető.

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Fiatal játékosunk, a 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését csapatunkkal. Egykori akadémistánk 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink