Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Hat plusz két ETO-játékos a Nemzetek Ligájában

Idei ötödik bajnoki mérkőzését is megnyerte az ETO FC Győr élvonalbeli női labdarúgócsapata, így jelenleg hibátlan teljesítménnyel áll a táblázat élén.

Hat plusz két ETO-játékos a Nemzetek Ligájában

Nehéz találkozón van túl az ETO, hiszen múlt szombaton egy nagyon kellemetlen stílusban játszó ellenfelet sikerült legyőznie. Az Astra HFC egy rutinos csapat, amely kemény védekezésével, szervezett játékával mindenki számára veszélyes. Bár a győri együttes végig nagy mezőnyfölényben játszott, a kapu előtt ezúttal nem volt elég koncentrált, így nehezen darálta be a vendégeket. A két gólos hazai siker természetesen teljesen megérdemelt, hiányérzete csak azért lehet a szurkolóknak, mert a sok helyzetből, még bőven futotta volna újabb győri találatokra. 

Az ETO FC-nél folyó munkát dicséri az a tény is, hogy nagyon sok játékosa kapott meghívót a különböző válogatottakba. A magyar felnőtt válogatott, a nők számára először megrendezendő Nemzetek Ligájában lép pályára, szeptember 22-én Albániában, míg szeptember 26-án, 19.30 órakor, a budapesti Hidegkuti stadionban, Írország vendégeskedik majd Budapesten. A keretbe eredetileg öt győri játékos, Kovács L., Vida, Savanya, Süle és Vachter kapott helyet, de aztán a napokban, Nagy F. számára is megérkezett a meghívó. Miután Frajtovic a szerb-, Semanova a szlovák válogatottban szerepel szintén NL-mérkőzéseken, míg Kern és Petrovics az u19-es magyar válogatottal utazik el Skóciába, Szabová pedig a szlovák u19-es válogatott tagja, az elkövetkezendő időszakban, minimális létszámmal dolgozhat majd a győri szakmai stáb. 

Ráadásul Borók már egy hete beteg, Nagy Sz. arcműtétje után egyelőre külön edzéseket végezhet, Kocsán pedig a bajnoki szünetet kihasználva, egy fogászati beavatkozáson esik majd át. A héten így a kapusokon – Halla, Krizanova, Spilenberg - kívül, összesen öt mezőnyjátékos – Öreg, Ladhani, Zágonyi, Sali, Ézsely -, kezdte meg az tréningeket. 

A válogatottak nemzetközi szereplése miatt egyébként három hétig szünetelni fog a bajnokság - legközelebb Szegeden szerepel az ETO -, jövő szombaton 14 órakor viszont lesz tétmérkőzése a zöld-fehéreknek, mert a Magyar Kupában, Csepelen lépnek majd pályára, ahol a tét, a legjobb nyolc közé jutás. 

További híreink

Kimaradt helyzetek, újabb három pont

Kimaradt helyzetek, újabb három pont

A Simple Női Liga 5. fordulójában az Astra gárdáját fogadta női csapatunk, ami több kimaradt helyzet mellett mindkét félidőben a hálóba talált, így megérdemelten gyűjtötte be az újabb három pontot.

Listavezetőként az újabb bajnoki pontokért

Listavezetőként az újabb bajnoki pontokért

Az ETO FC Győr női labdarúgócsapata, az NB I listavezetőjeként fogadja majd szombaton 16 órakor, a táblázat ötödik helyén tanyázó, Astra HFC együttesét.

Klubrekord és válogatott meghívók

Klubrekord és válogatott meghívók

A Budaörs ellen szerzett tizenegy találatával, gólcsúcsot döntött, klubrekordot ért el az ETO FC Győr élvonalbeli női labdarúgócsapata. Ezenkívül öröm hír az együttes háza tájáról, hogy a különböző válogatottakba, több, mint egy csapatnyi győri játékos kapott meghívót!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink