Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Zsámbékon kezdte meg csapatunk a MOL Magyar Kupa küzdelmeit az idei kiírásban, amely a harmadik fordulóban Zsámbékra látogatott, és 2-0-s győzelmet aratott.

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Zsámbéki SK – ETO FC Győr 0-2 (0-1)

Zsámbék, Zsámbéki SK Sporttelep. V.: Gáspár (Keszthelyi, Nagy M.)

Zsámbéki SK: Tugyi – György, László, Sugár B. (Sugár S. 80’), Bíró (Aczél 61’), Áprily, Barlangi, Mártonfi, Szakszon, Kerezsi, Marticsek. Vezetőedző: Bodó László.

ETO FC Győr: Ruisz – Buna, Kovács M., Szujó (Boldor 81’), Vianna, Riquelme (Bumba 81’), Tóth R., Kiss M., Csóka (Lacza 73’), Diarra (Moharos 57’), Kröhn (Huszár 57’). Vezetőedző: Antonio Munoz.

Gsz.: Csóka (40’), Boldor (90’).

Az első komolyabb lehetőség a 14. percben adódott csapatunk előtt, Vianna szép egyéni megmozdulások után Csóka elé passzolt, aki kevéssel lőtt a kapu mellé. Nyolc perccel később Diarra két védőt lerázott, beadását Riquelme fejelte kapura, ám a hazaiak hálóőre nagyot védett. A 28. percben Diarra tolta középre a labdát, lövése centikkel kerülte el a hosszú felső sarkot. Tíz perc múlva ismét Diarra adott középre, Csóka érkezett, aki nagy helyzetben a kapusba fejelt. Öt perccel az első félidő vége előtt megszereztük a vezetést! Csóka egy csel után a rövid alsóba lőtt 0-1. Az utolsó pillanatokban még Kröhn veszélyeztetett, közelről fordult kapura, ám Tugyi ismét védeni tudott. A második félidő egy Diarra lövéssel indult, ám a labda elkerülte a kaput. Az 51. percben egy jobboldali beadás szállt át a hosszúra, ahol Barlangi egy átvétel után lőtt, ám Ruisz könnyedén hárított. Tíz perccel később Kiss M. rövid felsőbe tartó szabadrúgását bravúrral védte Tugyi. A 87. percben Sugár S. lövését védte Ruisz. A végeredmény a 90. percben alakult ki, Boldor csapott le egy kipattanóra, amit jobbal a hosszú alsóba lőtt 0-2.

Antonio Munoz: - Sok játékost cseréltünk ki a kezdőcsapatban. Több lehetőséget tudtunk kialakítani, de sajnos csak két gólt szereztünk. Korábban is lezárhattuk volna a mérkőzést, de ez csak a végén sikerült. A legfontosabb, hogy továbbjutottunk, és most már a bajnokságra koncentrálunk.

További híreink

Döntetlen a nyugati rangadón

Döntetlen a nyugati rangadón

A Merkantil Bank Liga 8. fordulójában csapatunk nyugati rangadón fogadta a Szombathelyi Haladás gárdáját, ahol nem bírt egymással a két csapat, és 1-1-es döntetlen született.

Az óbudaiak elvitték a három pontot

Az óbudaiak elvitték a három pontot

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 8. fordulójában fiataljaink az óbudai III. Ker. TVE gárdáját fogadták hazai pályán, ahol ideálisnak nem nevezhető körülmények között egygólos vendég győzelem született.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink