Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Listavezetőként az újabb bajnoki pontokért

Az ETO FC Győr női labdarúgócsapata, az NB I listavezetőjeként fogadja majd szombaton 16 órakor, a táblázat ötödik helyén tanyázó, Astra HFC együttesét.

Listavezetőként az újabb bajnoki pontokért

A győri lányok eddig hibátlan teljesítménnyel állnak az élen, és legutóbb klubrekordot jegyezve, parádés találatokat elérve, tizenegy gól szereztek a Budaörs ellen. A csapat természetesen nem kíván letérni a győztes útról, és a remek támadójátékát is folytatni kívánja, így a találkozóra kilátogató szurkolók, remélhetően megint jól szórakozhatnak majd.

Érdekes, hogy a góllövőlista első három helyét ETO-játékos foglalja el, Vachter (7 gól), Kocsán (5 gól) és Frajtovic (4 gól) személyében, de Ladhani, Süle, Semanova, Sali és Petrovics is betalált már idén az ellenfelek kapujába. Remélhetően a sorozat folytatódik, de mindenképpen koncentráltan kell futballoznia a győri együttesnek a siker érdekében, mert az Astra egy rutinos, nagy taktikai fegyelemmel játszó, a védekezését rendkívüli módon megszervező csapat, amely ellen egyáltalán nem könnyű játszani és nyerni. A válogatott Nemzetek Ligája szereplése miatti bajnoki szünetre mindenesetre újabb három pontot begyűjtve érkeznének a zöld-fehérek, akiknek vezetőedzője, Dörnyei Balázs, a héten nem tudott edzést vezényelni a teljes keretnek, mert néhányan betegeskedtek. 

Érdekesség, hogy az ETO legnagyobb vetélytársánál, a Ferencvárosnál, a héten edzőváltás történt, a játékos-edző Vágó Fanni távozott posztjáról, s a jövőben ifj. Albert Flórián irányítja majd a fővárosi együttest.

További híreink

Hat plusz két ETO-játékos a Nemzetek Ligájában
Kimaradt helyzetek, újabb három pont

Kimaradt helyzetek, újabb három pont

A Simple Női Liga 5. fordulójában az Astra gárdáját fogadta női csapatunk, ami több kimaradt helyzet mellett mindkét félidőben a hálóba talált, így megérdemelten gyűjtötte be az újabb három pontot.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink