Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Lássuk, hogy szerepeltek utánpótlás-csapataink

Utánpótlás-híradó

U19

Tarpa SC - ETO FC Győr 1-2 (0-1)

ETO FC: Kocsis - Bíró (Kulcsár), Koncz, Mészáros, Mikolay, Bánáti, Herczeg, Bakó (Gönye), Balajthy (Sós), Póczik (Tollár), Csala (Rátonyi). Edző: Máté Győző.

Gsz.: Bánáti (2).

Máté Győző: - A mérkőzés nagy részében nagyon jól játszottunk, de a rengeteg kihagyott helyzet majdnem megbosszulta magát, és csak vért izzadva sikerült begyűjteni a három pontot. A fiúknak óriási gratuláció jár a belerakott munkáért és a győzelemért!

 

U17

Nyíregyházi Spartacus FC - ETO FC Győr 2-2 (0-0)

ETO FC: Kátai – Varga M., Csorba D., Csiszár, Csorba N. (Garai), Pénzes, Décsy, Pálfalvi, Turcsik (Gombás), Csorba T., Szerémi. Edző: Bognár Zsolt.

Gsz.: Szerémi, Gombás.

Bognár Zsolt: - Sajnos nem sikerült győzelemmel kezdeni a bajnokságot, pedig a felkészülésünk jól sikerült, és rengeteget dolgozott a csapat. Az első félidőben nagy fölényben játszottunk, de lassan, pontatlanul és kihagytuk a szinte kihagyhatatlant is. A második félidőben is labdabirtoklási fölényben játszottunk, de az ellenfél hosszú labdáit rosszul védekeztük le, amiből kétszer is hátrányba kerültünk, de pozitívum, hogy mind a kétszer sikerült egyenlíteni. A stílussal és hozzáállással elégedett vagyok az eredménnyel viszont nem.

 

U16

Szlovák Perspektív válogatott - ETO FC Győr 3-1 (0-0)

ETO FC: Uzoni (Gaál D.) - Sárkány (Méhes), Szarka (Mészáros Á.), Prettenhoffer (Csiszár-P.), Béres (Havasi), Lukácsy (Juricin), Badics (Algács), Kovács -G. (Kovács D.), Molnár B. (Tóth O.), Farkas D. (Garamszegi-G.), Somogyi Á. (Pázmány). Edző: Nagy László

Nagy László: - Az első félidei játékunk során, ugyan fáradtan mozogtunk, de a játékban teljesültek a kért taktikai elemek. A fegyelmezett és tudatos játék , gólhelyzetekben is megmutatkozott, amiket sajnos, még mindig nem tudunk értékesíteni. A második félidőben a sorcsere után, már nem tudtuk azt a játékminőséget produkálni. Ez felhozta az ellenfelünket és a mérkőzés végén, a hatalmas védekezési hibáink, gólokká érettek az ellenfelünknek. A mi szépítő találatunk, viszont szépség díjas volt.


U15

ETO FC Győr - DVTK 3-1 (1-1)

ETO FC: Lengyel - Pécskai, Vasi Z., Csernyi, Járó (Maszlag), Mitring M. (Hernádi), Mádi (Adi), Dömötör (Kuzma), Gerecs (Herold), Egyed (Czuppon) Balogh B. Edző: Kovács Béla.

Gsz.: Egyed (2), Balogh B.

Kovács Béla: - A mérkőzés elejétől irányítottuk a játékot és az sem zavart meg minket, hogy az ellenfél váratlanul vezetést szerzett. Hamar kiegyenlítettünk és sorra alakítottuk ki a helyzeteket, amelyekből még kettőt kihasználtunk. Jó volt látni, hogy az edzéseken gyakorolt taktikai elemek visszaköszöntek a mérkőzésen. Gratulálok a srácoknak és külön öröm, hogy győzelemmel tudtuk megünnepelni egyik játékosunk születésnapját.

 

U14

ETO FC Győr - DVTK 2-1 (1-0)

ETO FC: Orbán - Bakonyi, Bognár Á., Schreiber, Pálla, Hardon, Vitális N., Jakabovits, Mészáros Zs., Csala, Kemény-Kálmán. Csere: Oláh, Börcsök, Schmuk, Hujber, Vincze, Balogh D., Dancs. Edző: Sárközi Attila.

Gsz: Mészáros Zs., Hardon.

Sárközi Attila: - Fizikálisan erős ellenfél ellen játszottunk. Az első félidőben mélyebben védekeztünk a kelleténél, emiatt nagyon ránk jött az ellenfél, és nehéz volt az átmenetből támadást építeni. Kapkodva játszottunk, és nem tudtuk a saját játékunkat játszani. A második félidőben feltoltuk a védekezést és a labdaszerzésekből sok helyzetet alakítottunk ki. Nagyon nyugodtan és sokat kombinálva játszottunk. Gratulálok a csapatnak a játékhoz és a győzelemhez. Sokat tettek érte a srácok!

 

U9 (09.08.)

Illés Akadémia – ETO FC Győr

ETO FC: Boros Máté, Vasárus Máté, Stehenics Patrik, Závori Soma, Bolla Dávid, Szűcs Bálint, Makk-Szabó Milán, Balogh Ádám, Dulka Benjamin, Laki-Tóth Soma, Bernáth Olivér. Edző: Kovács Zsolt.

Kovács Zsolt: - Remek körülmények között, nagyon hasznos játékpercekkel gazdagodtak a gyerekek. Kiváló kombinációknak és remek egyéni megmozdulásoknak tapsolhattam. Az edzésen gyakorolt elemek maximálisan megjelentek és az egész csapat mentalitása lehengerlő volt. Csak így tovább!

 

U9 (09.10.)

ETO FC Győr – Spoje Bratislava

ETO FC: Dulka Benjamin, Szűcs Bálint, Vasárus Máté, Závori Soma, Bolla Dávid, Balogh Ádám, Dán Milán, Bernáth Olivér, Makk-Szabó Milán, Laki-Tóth Soma, Boros Máté, Stehenics Patrik. Edző: Kovács Zsolt.

Kovács Zsolt: - Hazai környezetben, ragyogó napsütésben fogadtuk szlovák ellenfelünket. A 4x20 perces meccsek remekül szolgálták a fiúk fejlődését. Nagyon ügyes passzjátékot mutattak be a srácok, és védekezésben is odafigyeltek végig az egyéni védekező technikára, illetve a csapat védekezésre is. Szemet gyönyörködtető cselekből és lövésekből sem volt hiány. Köszönjük a Spoje csapatának, hogy elfogadták a meghívást. Csak így tovább, hajrá ETO!

 

U8

Illés Akadémia – ETO FC Győr

ETO FC: Fritz Botond, Omisch-Soós Áron, Kababik Benedek, Kállai Marcell, Csiszár Marcell, Baranyai Ákos, Péter Zsombor, Sipos Hunor. Edző: Nagy Tamás.

Nagy Tamás: - Pénteken délután az Illés Akadémia meghívására Szombathelyen jártunk. A gyerekek nagyon ügyesek voltak, remekül küzdöttek, szép gólokat rúgtak, gratulálok a teljesítményükhöz!

 

Leány U19

ETO FC Győr – PMFC 2-4 (1-3)

ETO FC: Spilenberg - Kuntzl (Halmai), Szabóvá, Ézsely (Smuk), Tóth, Kern, Rajkovics (Máthé), Varga (Rozs), Garabec (Farkas), Győri, Petrovics. Edző: Süle János.

Gsz.: Tóth, Győri.

Süle János: - Az előző két mérkőzés jó teljesítménye alapján bíztam benne, hogy hazai pályán megszerezhetjük ez első győzelmünket a szezonban. Sajnos nem úgy alakultak a dolgok, egy nagyon bosszantó vereséget szenvedtünk, mert konkrétan saját magunkat sikerült megverni.

Az első félidőben, játékfelépítésben három gyermeteg hibát is elkövetnünk, amit a Pécs, ha szerencsés körülmények közt is, de gólokkal büntetett. Igaz, hogy utána valamelyest javult a játék, és próbáltunk menni az eredmény után, de nagy volt a hátrány és jelen teljesítményünk csak az eredmény némi kozmetikázására volt elég.

 

Leány U15

PMFC - ETO FC Győr 5-0 (4-0)

ETO FC: Molnár (Tóth J.) - Verasztó, Fligh, Bozsóki, Tóth Z. (Lenti), Szabó, Lakatos, Feil, Németh (Haris), Horváth Z. (Tóth-Papp), Kopp (Horváth A.). Edző: Horváth Dóra.

Horváth Dóra: - A hosszú utazás ellenére a lányok nagyon várták ezt a mérkőzést. Az első tíz percben öröm volt nézni csapatunk játékát. Remekül vettük fel a tempót az 1-2 évvel idősebb játékosokból álló pécsi gárdával. Ezt a lendületet sajnos már a mérkőzés első félidejében sikerült elveszítenünk a játékvezető által megítélt két büntetőnek köszönhetően. A lányok nagyot küzdöttek, talán ezért is fájt ennyire a vereség. Gratulálunk az ellenfélnek a győzelemhez.

 

Leány U14

ETO FC Győr - Tatabánya SC 5-3

ETO FC: Hercku - Pölöskei, Kelemen Zs, Kopp, Lenti, Zsiga, Verasztó, Haris, Tóth B. Csere: Bencze, Kelemen B., Rácz -Haklik, Vadász, Szűcs, Pallag, Molnár-Temesi, Ugronicz, Pántya. Edző: Tóközi Tímea.

Gsz.: Haris (2), Kopp, Rácz -Haklik, Tóth B-

Tóközi Tímea: - A mérkőzés első részében néhány játékos kicsit megilletődötten játszott, így aztán kicsit akadozott a gépezet. Ettől függetlenül végig mezőnyfölényben voltunk, szép gólokat szereztünk, valamint sok jó egyéni teljesítmény volt megfigyelhető! Gratulálok a kis csapatunknak, megérdemlik a dicséretet a gyerekek!

További híreink

Utánpótlás-híradó
I. Cs. Kovács László Emléktorna

I. Cs. Kovács László Emléktorna

Vasárnap újabb rangos nemzetközi utánpótlás-tornának ad otthont az ETO Stadion, ahol ezúttal az U10-es korosztály csapatai mérik össze tudásukat, megemlékezve ezzel egykori kiváló edzőnkre, Cs. Kovács Lászlóra.

Meghatározó szereplői vagyunk a magyar utánpótlásnak

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink