Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Klubrekord és válogatott meghívók

A Budaörs ellen szerzett tizenegy találatával, gólcsúcsot döntött, klubrekordot ért el az ETO FC Győr élvonalbeli női labdarúgócsapata. Ezenkívül öröm hír az együttes háza tájáról, hogy a különböző válogatottakba, több, mint egy csapatnyi győri játékos kapott meghívót!

Klubrekord és válogatott meghívók

A Simple Liga legutóbbi fordulójában, szebbnél szebb találatokat szerezve, kiütéses győzelmet aratott hazai pályán a Budaörs ellen, az ETO FC női csapata. A nagy gólkülönbségű siker, nemcsak a női csapat történetének eddigi legfölényesebb győzelme, de egyben azt is jelenti, hogy négy fordulót követően, az ETO áll az NB I-es táblázat élén. A győri csapatnál természetesen helyén kezelik ezt a győzelmet is, és a lányok már készülnek a következő megmérettetésre, ugyanis szombaton 16 órakor, az Astra HFC együttese látogat majd Győrbe. 

Az ETO FC-nél folyó munkát dicséri az a tény is, hogy nem kevesebb, mint 13 játékosa kapott meghívót a különböző válogatottakba. A magyar felnőtt válogatott, a nők számára először megrendezendő Nemzetek Ligájában lép pályára, szeptember 22-én Albániában, míg szeptember 26-án, Írország vendégeskedik majd Budapesten. A keretben öt győri játékos, Kovács L., Vida, Savanya, Süle és Vachter kapott helyet, míg négyen - Borók, Kocsán, Öreg és Nagy F. -, a tartalékok között szerepelnek. Rajtuk kívül Frajtovic a szerb -, míg Semanova a szlovák válogatottban lesz érdekelt a NL-ban. 

Az u19-es magyar válogatott szeptember 22-én és 26-án Skóciában lép pályára, és a zöld-fehér színeket a csapatban, Kern és Petrovics képviseli majd. Ugyanezen korosztályban, a szlovák együttesbe kapott meghívást csapattársuk, Szabová.

Az u17-es magyar válogatott szeptember 12-én és 14-én Telkiben szerepel, ahol Svájc legjobbjaival méri össze tudását, s a magyar csapatban ott lesz az ETO-ból Spilenberg és Ézsely. A hasonló korú szlovák válogatottból természetesen nem fog hiányozni a győri együttes tehetséges kapusa, Krizanova.

További híreink

Hat plusz két ETO-játékos a Nemzetek Ligájában
Kimaradt helyzetek, újabb három pont

Kimaradt helyzetek, újabb három pont

A Simple Női Liga 5. fordulójában az Astra gárdáját fogadta női csapatunk, ami több kimaradt helyzet mellett mindkét félidőben a hálóba talált, így megérdemelten gyűjtötte be az újabb három pontot.

Listavezetőként az újabb bajnoki pontokért

Listavezetőként az újabb bajnoki pontokért

Az ETO FC Győr női labdarúgócsapata, az NB I listavezetőjeként fogadja majd szombaton 16 órakor, a táblázat ötödik helyén tanyázó, Astra HFC együttesét.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink