Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Serie A-t megjárt védőt igazoltunk

A 28 esztendős Deian Boldor személyében olasz elsőosztályt megjárt védőt igazoltunk. A szabadon igazolható román középhátvéd a bajnokság egyik legértékesebb játékosa lett.

Serie A-t megjárt védőt igazoltunk

A remek felépítésű, 28 éves román Deian Boldor komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkezik. Fiatal korában az LPS Banatul Timișoara csapatában nevelkedett, ahonnan előbb nem kisebb klub, mint a Roma utánpótlásába került, majd 2015-ben, egy kölcsönszerződés keretében a Pescara játékosa lett. Olaszországban megfordult többek között a Hellas Verona, a Bologna és a Foggia gárdájában. Boldor Olaszországon kívül játszott az amerikai MLS-ben, ahol a CF Montrealt erősítette, majd az albán élvonalbeli Partizaniban szerepelt. Legutóbb hazájában futballozott, előbb az Argeș Pitești, majd a Chindia Târgoviște futballistája volt, idén nyártól pedig már csapatunkat erősíti.

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy az ETO játékosa lehetek – kezdte Deian Boldor. - Hogy őszinte legyek, nem gondoltam volna, hogy ilyen nagyszerű körülmények közé érkezem, az infrastruktúra tökéletes, emellett profi emberek dolgoznak itt. Claudiu Bumba biztosított arról, hogy itt egy nagyszerű közösségbe érkezem, amely készen áll arra, hogy visszatérjen oda, ahová való. A csapatban minden adott ahhoz, hogy ez sikerüljön, és újra Magyarország egyik legnagyobb klubja legyen. Szeretnék jó teljesítményt nyújtani, nagy eredményeket elérni, és boldoggá tenni a szurkolókat. A döntésemet, hogy ide igazolok, a célok miatt hoztam meg, nagyszerű jövőt látok a klub számára. Szeretném megköszönni a vezetőségnek, hogy megadták nekem ezt a lehetőséget, és ennek a családnak a tagja legyek. Ez természetesen hatalmas felelősség, de ez nagyon inspirál engem. Alig várom, hogy a Stadionban játszhassak, találkozhassak a szurkolókkal és mindannyian együtt, lépésről lépésre harcoljunk a feljutásért.

Köteles László sportigazgató biztos benne, hogy a remek adottságokkal rendelkező belső védő hatalmas erőssége lesz a csapatnak.

Rutinos, ballábas védővel erősödött a védelmünk, ami óriási öröm számunkra. Deian komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, jó karakter, aki sokat tud nekünk segíteni a játékával és a mentalitásával egyaránt – mondta Köteles László.

További híreink

Az óbudaiak elvitték a három pontot

Az óbudaiak elvitték a három pontot

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 8. fordulójában fiataljaink az óbudai III. Ker. TVE gárdáját fogadták hazai pályán, ahol ideálisnak nem nevezhető körülmények között egygólos vendég győzelem született.

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Zsámbékon kezdte meg csapatunk a MOL Magyar Kupa küzdelmeit az idei kiírásban, amely a harmadik fordulóban Zsámbékra látogatott, és 2-0-s győzelmet aratott.

MOL Magyar Kupa: Zsámbéki SK - ETO FC Győr

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink