Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Gólparádé csodálatos találatokkal

Ritkán látható remek gólokkal, közte sarkazásos és ollózásos találatokkal, győzte ellenfelét, és ezzel átvette a táblázaton a vezetést, az ETO FC Győr élvonalbeli női labdarúgócsapata.

Gólparádé csodálatos találatokkal

ETO FC Győr-Budaörs 11-0 (6-0)


Győr, NB I-es női labdarúgó-mérkőzés. 200 néző. V.: Alafi.

 

ETO FC: Borók – Vida (Öreg, 57. p), Kovács L., Nagy F., Frajtovic, Süle (Kern, 77. p), Zágonyi (Sali, 46. p), Ladhani (Semanova, 68. p), Savanya (Petrovics, 77. p), Vachter, Kocsán. Edző: Dörnyei Balázs.

 

Budaörs: Szőcs R., Sárosi Cs., Kardosi B., Fábián R., Oláh B., Tóth E., Koch F., Balázs H. R., Dencz O., Kajdy J., Búzás E., Edző: Horváth Ferenc

 

Gsz.: Vachter 3, Kocsán 2, Frajtovic 2, Semanova 2, Süle, Sali.

 

Nagyon gyorsan megszerezte a vezetést az ETO, a 2. percben Frajtovic bal oldali beadását, a megdermedt Szőcs mellett, Kocsán egy pazar mozdulattal sarkalta a kapuba. 1-0. Az 5.percben egy jobb oldali hazai támadást követően, a bal oldalon érkező Frajtovic elé került a labda, aki 16 méterről óriási gólt lőtt. 2-0. A 15. percben Savanya jobb oldalról ívelt a hosszú oldalra, és az érkező Süle közelről a hálóba fejelt. 3-0. A 22 . percben egy remek győri támadást követően, Vachter beadását Frajtovic 10 méterről lőtte a kapuba. 4-0. A 35. percben Ladhani remek cselek után tálalt Kocsán elé, aki 11 méterről helyezett a kapuba. 5-0. A 37. percben Sülét buktatták a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt Vachter értékesítette. 6-0.

Fordulás után sem csökkent az ETO lendülete, néhány kihagyott helyzetet követően, Savanya beadását Vachter közelről fejelte a kapuba. 7-0. A 66. percben Ladhani lövését még védte a vendégek kapusa, de a kipattanó labdát már Vachter a kapuba lőtte. 8-0. A 79. percben Semanova sorban cselezte ki a vendég védőket, majd 10 méterről, a kapu bal alsó sarkába bombázott. 9-0. A 85. percben Petrovics beadását Szőcs kiütötte, de Semanova egy remek ollózó mozdulattal a kapuba talált. 10-0. A 86. percben Sali tört be a büntető területen belülre, ahol buktatták: a tizenegyest a sértett értékesítette. 11-0.

Az ETO végig nagy fölényben, koncentráltan és gólra törően játszott, így ilyen különbséggel is megérdemelten győzött. A futballszerető szurkolóknak érdemes lesz majd megnézniük a találkozó videós összefoglalóját, mert a szép gólok mellett, két „csoda találatot” is láthatnak, ugyanis Kocsán sarkalása, és Semanova ollózása, élményszámba ment.  

 

Dörnyei Balázs: - Örülök, hogy megtiszteltük ellenfelünket azzal, hogy végig nagy odaadással futballoztunk. Sok jó egyéni teljesítményünk volt, én mégis a csapatjátékunkat emelném ki. Helyén kezeljük ezt a sikert is, és folytatjuk a munkát!

 

További híreink

Hat plusz két ETO-játékos a Nemzetek Ligájában
Kimaradt helyzetek, újabb három pont

Kimaradt helyzetek, újabb három pont

A Simple Női Liga 5. fordulójában az Astra gárdáját fogadta női csapatunk, ami több kimaradt helyzet mellett mindkét félidőben a hálóba talált, így megérdemelten gyűjtötte be az újabb három pontot.

Listavezetőként az újabb bajnoki pontokért

Listavezetőként az újabb bajnoki pontokért

Az ETO FC Győr női labdarúgócsapata, az NB I listavezetőjeként fogadja majd szombaton 16 órakor, a táblázat ötödik helyén tanyázó, Astra HFC együttesét.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink