Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Győzelem a hajrában

Tovább tart akadémistáink jó sorozata, akik ezúttal a Haladás VSE gárdáját fogadták hazai környezetben, és a mérkőzés hajrájában szerzett góllal begyűjtötték a három pontot.

Győzelem a hajrában

ETO Akadémia - Haladás VSE 1-0 (0-0)

Győr, ETO Park. V.: Szalai (Blum, Hegedüs-Baráth).

ETO Akadémia: Ruisz - Selyem, Csontos, Szujó, Tamás K., Kiss M., Tóth R.(Varga O.), Mitring, Csóka (Rátonyi), Nagy D., Moharos (Csáki). Vezetőedző: Szekeres Adrián.

Haladás VSE: Pataki - Varga Cs. (Németh M.), Pap, Ferencz, Szenczi, Balogh Á. (Árvay), Tóth M. (Varga M.), Czuczi (Buzás), Szabó M., Kovács B., Horváth M. Vezetőedző: Szenczi Imre.

Gsz.: Szujó (87’).

Kiállítva: Tamás K. (80’).

A mérkőzés 10.percében a vendégek büntetőhöz jutottak, ám Ruisz Barnabás védeni tudott, így maradt a 0-0, ami az első félidőben nem is változott. A 80. percben Tamás K. kiállítását követően emberhátrányba kerültek fiataljaink, de ez nem vetette vissza a csapatot, és a 87. percben megszereztük a három pontot erő találatot. Kiss M. szögletét Csontos fejelte vissza a hosszúról, amit az érkező Szujó a hálóba juttatott 1-0.

Ezzel NB III-as csapatunk jó sorozata folytatódott, az elmúlt három meccsen hét pontot szereztek.

Szekeres Adrián: - Fordulatos mérkőzést játszottunk, amiből mi jöttünk ki győztesen. Ezt a győzelmet nem a szerencsének tudnám be, a játékosok bizonyították, ha hisznek magukban, akkor bármire képesek. A befektetett munka már Komáromban is megmutatkozott, amikor az utolsó pillanatokban mentettünk pontot, most pedig a meccs végén szereztük meg a győztes gólt. Mindenkinek megerősítés a mai meccs, hogy a pályán kifizetődik ez a munka.

További híreink

Döntetlen a nyugati rangadón

Döntetlen a nyugati rangadón

A Merkantil Bank Liga 8. fordulójában csapatunk nyugati rangadón fogadta a Szombathelyi Haladás gárdáját, ahol nem bírt egymással a két csapat, és 1-1-es döntetlen született.

Az óbudaiak elvitték a három pontot

Az óbudaiak elvitték a három pontot

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 8. fordulójában fiataljaink az óbudai III. Ker. TVE gárdáját fogadták hazai pályán, ahol ideálisnak nem nevezhető körülmények között egygólos vendég győzelem született.

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Zsámbékon kezdte meg csapatunk a MOL Magyar Kupa küzdelmeit az idei kiírásban, amely a harmadik fordulóban Zsámbékra látogatott, és 2-0-s győzelmet aratott.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink