Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Hazai bajnoki az újonc ellen

A bajnokságban hibátlanul menetelő ETO FC Győr élvonalbeli női labdarúgócsapata, a Simple Liga negyedik fordulójában, szombaton 16 órakor, a „kemping pályán”, az újonc Budaörs együttesét fogadja.

Hazai bajnoki az újonc ellen

Csapatunk célja természetesen nem  lehet más hazai környezetben,  mint, hogy begyűjtse az újabb három pontot, amellyel akár a táblázat élére is ugorhat. Dörnyei Balázs vezetőedző együttesében egyébként, az arcműtéten átesett Nagy Szilvián kívül, mindenki a fedélzeten van, azaz sem eltiltás, sem sérülés nem nehezíti ezúttal a szakmai stáb munkáját. A találkozóra kilátogató szurkolók remélhetően egy színvonalas, élvezetes mérkőzést láthatnak majd, amelyen várhatóan az ETO fog dominálni. Kocsánék célja, hogy a győzelem kiharcolása mellett, minél többször betaláljanak a vendégek kapujába, még akkor is, ha azt a százszoros magyar válogatott, Szőcs Réka védi majd.

További híreink

Hat plusz két ETO-játékos a Nemzetek Ligájában
Kimaradt helyzetek, újabb három pont

Kimaradt helyzetek, újabb három pont

A Simple Női Liga 5. fordulójában az Astra gárdáját fogadta női csapatunk, ami több kimaradt helyzet mellett mindkét félidőben a hálóba talált, így megérdemelten gyűjtötte be az újabb három pontot.

Listavezetőként az újabb bajnoki pontokért

Listavezetőként az újabb bajnoki pontokért

Az ETO FC Győr női labdarúgócsapata, az NB I listavezetőjeként fogadja majd szombaton 16 órakor, a táblázat ötödik helyén tanyázó, Astra HFC együttesét.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink