Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Lássuk, hogy szerepeltek utánpótlás-csapataink

Utánpótlás-híradó

U19

ETO FC Győr - DVSC 2-0 (2-0)

Győr, ETO Park.

ETO FC: Kocsis - Bíró (Selyem), Koncz, Mészáros, Mikolay, Gönye (Rátonyi), Herczeg (Pálfalvi), Tollár, Balajthy (Póczik), Csala (Szerémi), Varga. Edző: Máté Győző.

Gsz.: Balajthy, Herczeg.

Máté Győző: - Az első játékrész teljesítményéhez, és a kapott gól nélküli, sikeres bajnoki rajthoz gratulálok játékosaimnak! A második félidőben viszont több olyan tényező volt, amiben szükséges előre lépnünk.

 

U16

Illés Akadémia - ETO FC Győr 2-2 (1-0)

Szombathely, Illés Akadémi.

ETO FC: Hajczinger - Havasi (Hideg), Garamszegi, Szarka, Béres (Tóth B.), Juricin (Méhes), Badics G. (Járeb M.), Algács N. (Csiszár), Molnár B. (Tóth O.), Farkas D. (Pázmány), Kovács G. (Somogyi Á.). Edző: Nagy László.

Gsz.: Szarka, Méhes.

Nagy László: - Végig nagyon fegyelmezetten és tudatosan játszottunk, de többször hibáztunk átadásokat olyan területen, amelyek közvetlen veszélyt jelentettek a kapunkra, de ezeket elhárítottuk a nagyszerű kapusteljesítménynek, vagy egy remek biztosításnak köszönhetően. Sokszor kerültünk gólhelyzetbe, de sajnos még nem jó százalékban használjuk ki és rendre megbosszulja az ellenfél, ám a kétgólos hátrányunk ellenére is remek felfogásban, gólratörően játszottunk, és a nagy akarás egyenlítést hozott. Jó úton halad a csapat a fejlődés tekintetében!

 

U15

Várda Labdarúgó Akadémia - ETO FC Győr 0-1 (0-1)

Kisvárda.

ETO FC: Lengyel - Pécskai (Maszlag), Vasi Z., Csernyi, Járó, Mitring M. (Mádi), Adi (Kuzma), Hernádi (Dömötör), Herold (Egyed), Balogh B., Gerecs. Edző: Kovács Béla

Gsz.: Pécskai.

Kovács Béla: - Az első bajnoki mérkőzésen hosszú buszozás, 30 fok és műfű várt ránk. A magasan presszingelő ellenfél, erős, gyors agresszív játékosai ellen nehezen tudtuk folyamatosan birtokolni a labdát. Kevés helyzetet dolgoztunk ki, de egy büntetőből megszereztük a győztes gólt. A srácok rengeteget dolgoztak, küzdöttek a mérkőzésen és a szerencse is mellénk állt. Gratulálok a csapatnak a mentalitásukhoz és a hozzáállásukhoz.

 

U14

ETO FC Győr – Ferencvárosi TC 1-0

Győr, ETO Park.

ETO FC: Orbán V., Bakonyi Z., Bognár Á., Schreiber N., Pálla N., Hardon I., Vitális N., Jakabovits S., Mészáros Zs., Csala D., Hujber B. Csere: Burján B., Börcsök E., Schmuk N., Gyécsek B., Balogh D., Szabó B. Edző: Sárközi Attila.

Gsz: Csala.

Sárközi Attila: - Az első félidőben a játékunk rendben volt, jól kombináltunk, de kevés volt a mélységi indulás. A védekezésünk nem volt rendben, sokkal szűkebbnek kell lennünk mélységben és szélességben. A második játékrészben már elfáradtunk, és nehezen tudtunk helyzetet kialakítani. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez és a játékhoz!

 

U13

ETO FC Győr - Veszprém FC USE 3-0

Győr, ETO Park

ETO FC: Oláh - Péter, Dan F, Vargán M, Horváth, Mihalovics, Pánczél, Balogh, Bugledits. Csere: Kaszás, Varga P., Varga M., Károlyi, Hajdina, Vincze. Edző: Lakatos Attila.

Gsz.: Pánczél (2), Horváth.

Lakatos Attila: - Az első negyedben türelmesen, de kissé lassan, sablonosan járattuk a labdát, a másodiktól a szervezetten, fegyelmezetten védekező veszprémiek ellen ritmust, sebességet váltottunk, ennek köszönhető a helyzetek mellett már gólokat is lőttünk.

 

U12

ETO FC Győr - Veszprém FC USE 4-1

Győr, ETO Park.

ETO FC: Vitéz - Szakács, Finta, Fekete, Balaskó Á., Adi, Schmidt, Bősze, Virág. Cserék: Gerstner, Balaskó M, Gulyás, Elek, Juhász. Edző: Mondovics Dávid.

Gsz.: Schmidt, Kósa, Virág, Szakács.

Mondovics Dávid: - Első bajnoki mérkőzésünk jól sikerült, amit kértem a játékosoktól, azt visszakaptam a pályán. A végére kicsit elfáradtunk, de ez betudható a pörgős és tartalmas hetünknek, hiszen ez volt egy hét alatt a 15. mérkőzésünk (a kettő nemzetközi tornával együtt). Úgyhogy megérdemlik a pihenést a játékosok, gratulálok mindenkinek!

 

U11 - Nebuló Kupa (Kapuvár)

ETO FC: Pécsi Axel, Fügh Tamás, Nagy Domonkos, Kovács Konrád, Sásdi Levente, Schmidt Bendegúz, Szabó Zétény, Horváth Ádám, Vadász Patrik. Edző: Androsch André.

Androsch André: - Szombaton Kapuváron egy 8 csapatos tornán vettünk részt. Remek szervezésben és szép időben 5 mérkőzésen tudtuk kamatoztatni az edzéseken tanultakat. Az gyerekek egész nap koncentráltan, jó hozzáállással játszottak. A döntőben egy szoros mérkőzést követően büntetőpárbajra került sor, ahol ma a másik csapat bizonyult jobbnak, így az előkelő 2. helyen zártunk. Gratulálunk az egész csapatnak!

 

U10 - Barca Cup Hungary

ETO FC: Csongor Zente, Gerendai Patrik, Vadász Patrik, Vizler Csongor, Horváth Ádám, Nyerges Flórián, Kovács Kristóf, Felsődiósi Flórián, Oross Ármin, Szabó Zétény, Nagy Zétény, Melkovics Máté. Edző: Sinkó Tamás.

Sinkó Tamás: - Budapesten szerepelt csapatunk egy kétnapos nemzetközi tornán. A mérkőzéseken mutatott játékunk úgy változott, ahogy az időjárás. Láttam remek egyéni megoldásokat és szép gólokat, ellenben a nyári zápor többször is rövidzárlatot okozott a játékunkban. Ismét felmérhettük, hogy a neves külföldi csapatokhoz képest hol tartunk és mik a hiányosságaink, továbbá, ha fegyelmezetten játszunk akkor mindenkinek méltó ellenfelei tudunk lenni. Hosszú, fárasztó és igazán tanulságos második nap végén a felsőház 5. helyén zártuk a tornát. Gratulálok a srácoknak, hogy ilyen energiával végig focizták ezt a két napot! Le a kalappal fiúk!

 

U10 - I. Cs Kovács László Emléktorna

ETO FC: Csongor Zente, Felsődiósi Flórián, Vizler Csongor, Nagy Zétény, Vadász Patrik, Szabó Zétény, Horváth Ádám, Melkovics Máté, Gerendai Patrik, Oross Ármin, Nyerges Flórián, Kovács Kristóf. Edző Sinkó Tamás.

Sinkó Tamás: - Ez a hét kifejezetten tartalmasan és élménydúsan telt. Kedden és szerdán Budapesten szerepet csapatunk nemzetközi utánpótlás tornán. Szombaton hazai rendezésű minitornán léptünk pályára, vasárnap pedig a hazai rendezésű nemzetközi emléktornán mérhettük össze tudásunkat a környező országok kiemelt akadémiai csapataival. A srácok jó mentalitással játszottak minden mérkőzésen és próbálták alkalmazni az edzésen tanultakat. Úgy vélem minden gyermeknek és kilátogatónak hatalmas élmény volt, hogy a stadionban, profi körülmények közt tudtuk játszani a mérkőzéseket. Láthattuk, hogy a többi csapathoz képest mik az erősségeink és természetesen azt is, hogy miken kell javítanunk a jövőben, hogy még eredményesebben tudjunk szerepelni az ilyen nívós rendezvényeken. Gratulálok a srácoknak az egész heti teljesítményükhöz és szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki lehetővé tette, hogy ilyen felejthetetlen élményekben volt részünk!

 

U9 - Barca Cup Hungary

ETO FC: Dulka Benjamin, Szűcs Bálint, Vasárus Máté, Bernáth Olivér, Bolla Dávid, Závori Soma, Stehenics Patrik, Makk-Szabó Milán, Laki-Tóth Soma, Boros Máté. Edző: Kovács Zsolt.

Kovács Zsolt: - Csapatunk a kedd és szerdai napon a budapesti rendezésű Barca Cupon vehetett részt, ahol magasan rangsorolt akadémiák és külföldi csapatok ellen is összemérhette tudását. A csapatot végig támadó foci jellemezte, melynek eredményeképp óriási gólokat, zseniális cseleket és szenzációs megmozdulásokat produkáltak a fiúk. A legjobb 8 között egy végletekig kiélezett, nagy intenzitású meccsen az MTK ellen végül büntetőpárbajban alul maradtunk. Dicséret illeti a fiúkat a bátor, és ellentmondást nem tűrő játékért!

 

Leány U19

St. Mihály FC -ETO FC Győr 1-1 (1-1)

Szeged, KÉSZ Sport Aréna.

ETO FC: Krizanova - Kuntzl, Szabóvá, Ézsely (Konrád), Tóth, Smuk, Rozs, Rajkovics, Garabecz (Farkas), Győri, Petrovics. Edző: Süle János.                                               

Gsz.: Petrovics.

Süle János: - Azt gondolom, hogy iramban és taktikailag nézve, a korosztály színvonalát meghaladó mérkőzést játszottunk. Igaz, hogy a Szeged többet birtokolta a labdát, de a védekezésünk stabil lábakon állt, és érdemben nem tudtak megbontani minket. A gólt is, amit szereztek, csupán egy véleményesnek mondható büntetőből lőtték. A támadójátékunkat a türelmes labda szerzésekre és a kontra játékra éleztük ki. A labdaszerzésből sikerült gólt szerezni, a kontráink pedig főleg az utolsó negyedórában nagyon veszélyesnek bizonyultak. A vége előtt pár perccel a mérkőzés legnagyobb helyzete is előttünk adódott, de sajnos nem sikerült gólra váltani. Voltak kimondottan jó teljesítmények, valamint gyengébbek is, de csapatként mindenképp remekeltek a lányok, és reálisan nézve értékes pontot tudtunk szerezni idegenben.

Leány U17

ETO FC Győr -St. Mihály 5-1 (2-0)

Győr, ETO Park.

ETO FC: Spilenberg - Hordós, Kristofori, Ézsely (Csóti), Cseh, Halmai, Szalai, Gugg, Lapos (Domján), Buglyó (Herdics), Szabó P. (Piti). Edző: Tóközi Tímea.

Gsz.: Szabó P. (3), Szalai, Cseh.

Tóközi Tímea: - Győzelemre készültünk a mérkőzés előtti napokban már! Ez a hozzáállás az első perctől fogva érezhető volt a csapaton. Szabó Petra mesterhármasa mindenképp külön dicséretet érdemel, de természetesen az egész csapatnak jár az elismerés! Sok mindenben kell fejlődnünk még, de erre a győzelemre rászolgáltak a lányok, gratulálok a csapatunknak!

 

Leány U15

ETO FC Győr - St. Mihály 7-0 (2-0)

Győr, ETO Park.

ETO FC: Molnár (Tóth J.) - Lenti (Tóth Z.), Fligh, Bozsóki, Horváth A. (Verasztó), Szabó, Lakatos, Feil, Tóth-Papp (Németh) Horváth Z., Kopp (Haris). Edző: Horváth Dóra.

Gsz.: Horváth Z. (3), Szabó (2), Verasztó, Feil.

Horváth Dóra: - A mérkőzés elején több nagyobb hibát is elkövettünk a saját kapunk előtt. Ezzel szerencsére az ellenfél nem tudott élni. Tíz perc folyamatos bakik után a lányok ügyesen felszívták magukat, innentől kezdve már a mi játékunk dominált. Jó pár dolog visszaköszönt az edzéseken gyakoroltakból. Játékosaim hozzáállása megfelelő volt, bizonyítani szerettek volna és ez sikerült is nekik. Gratulálok a csapatnak!

 

Leány U14

Nova SE - ETO FC Győr 2-2

Szécsisziget.

ETO FC: Hunyadi (Hercku) - Pölöskei, Kelemen Zs., Pallag, Zsiga, Haris, Tóth B., Szűcs, Pántya. Csere: Molnár -Temesi, Ugronicz, Kelemen B., Vadász. Edző: Tóközi Tímea.

Gsz.: Szűcs, Tóth B.

Tóközi Tímea: - Remek egyéni teljesítmények és nagyon ügyes csapatjátékot láttam ma a gyerekektől! Dicséret ma is jár mindenkinek, büszke voltam a játékosokra!

További híreink

I. Cs. Kovács László Emléktorna

I. Cs. Kovács László Emléktorna

Vasárnap újabb rangos nemzetközi utánpótlás-tornának ad otthont az ETO Stadion, ahol ezúttal az U10-es korosztály csapatai mérik össze tudásukat, megemlékezve ezzel egykori kiváló edzőnkre, Cs. Kovács Lászlóra.

Meghatározó szereplői vagyunk a magyar utánpótlásnak
Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Bajnoki mérkőzéseken, utánpótlás tornákon léptek pályára csapataink.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink