Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Döntetlen Komáromban

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 6. fordulójában Komáromban lépett pályára az ETO Akadémia, ahol a hajrában szerzett góllal tudtak egyenlíteni fiataljaink, és egy ponttal térhetnek haza.

Döntetlen Komáromban

Komárom VSE – ETO Akadémia 1-1 (1-0)

Komárom, Molaji Sporttelep. V.: Nyekita (Kulcsár, Nagy B.)

Komárom VSE: Bánfalvi – Tóth G., Sandal (G. Bíró), Köles, Wágenhoffer, Popovics, Irmes (Szecsődi), Molnár (Szabó B.), Tímári, Oláh (Kalmár), Nagy Z. Vezetőedző: László Péter.

ETO Akadémia: Sebők – Buna, Csáki, Óvári, Tamás, Bánáti (Herczeg), Horváth M. (Bakó), Mitring, Hanzli, Rátonyi (Nagy D.), Moharos (Varga O.). Vezetőedző: Szekeres Adrián. 

Gsz.: Nagy Z. ill. Varga O. 

A vezetést a hazaiak szerezték meg, miután baloldali oldalszabadrúgást követően egy kapu felé tekeredő labdát középen Nagy Z. a hosszúba csúsztatott 1-0.

Az egyenlítést, és ezzel együtt az egy pontot a mérkőzés legvégén sikerült megszerezni, Nagy D. kapott egy labdát a jobboldalon, amivel lement az alapvonalig, lapos passzára Varga O. érkezett, aki a hálóba lőtt.

Szerdai győzelme után ezúttal egy ponttal gazdagodtak fiataljaink, akik jövő héten a Haladást fogadják hazai pályán.

Szekeres Adrián: - Tudtuk, hogy a pontrúgásokban és az átmenetekben is veszélyes ellenfelünk, ennek ellenére olyan hibákat is elkövettünk, ami nem volt indolkolt. Meg is tudták szerezni a vezető gólt. Az a hozzáállás, amivel a játékosok a 2.  félidőben pályára léptek, hiányzott az első 45 percben. Már ekkor is megvalósítottuk azokat a taktikai elemet, amikre készültünk, helyzeteink lehetőségeink adódtak, de ennyi üres járat nem lehet egy mérkőzésen. Gratulációt érdemel a csapat, hogy az utolsó percig hittek abban, hogy meg lehet az egyenlítés, ennek eredménye hogy szereztünk egy pontot.

További híreink

Döntetlen a nyugati rangadón

Döntetlen a nyugati rangadón

A Merkantil Bank Liga 8. fordulójában csapatunk nyugati rangadón fogadta a Szombathelyi Haladás gárdáját, ahol nem bírt egymással a két csapat, és 1-1-es döntetlen született.

Az óbudaiak elvitték a három pontot

Az óbudaiak elvitték a három pontot

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 8. fordulójában fiataljaink az óbudai III. Ker. TVE gárdáját fogadták hazai pályán, ahol ideálisnak nem nevezhető körülmények között egygólos vendég győzelem született.

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Zsámbékon kezdte meg csapatunk a MOL Magyar Kupa küzdelmeit az idei kiírásban, amely a harmadik fordulóban Zsámbékra látogatott, és 2-0-s győzelmet aratott.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink