Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Hazai győzelem a rangadón

A Merkantil Bank Liga 7. fordulójának rangadóján csapatunk a Budapest Honvéd otthonába látogatott, ahol egy hajrában szerzett góllal a fővárosiak otthon tartották a három pontot.

Hazai győzelem a rangadón

Budapest Honvéd FC – ETO FC Győr 2-1 (1-0)

Budapest, Bozsik Aréna. V.: Farkas Á. (Szécsényi, Szalai D.)

Honvéd: Dúzs – Eördögh, Szabó A. (Pekár 90’), Lovric, Benczenleitner – Kocsis G., Bocskay, Adorján (Nyitrai 82’), Kerezsi, Holman, Kocsis D. Vezetőedző: Pinezits Máté.

ETO: Pap E. – Vera (Kovács M. 76’), Szépe, Keresztes K., Csontos D. – Bumba, Anton (Vingler, 87’), Riquelme (Tóth R. 68’) – Kröhn (Diarra 46’), Lacza (Huszár M. 46’), Skvarka. Vezetőedző: Antonio Munoz.

Gsz.: Kerezsi (8’), Pekár (92’) ill. Huszár (54’).

Kiállítva: Lovric (89’).

Nagy lendülettel kezdte a mérkőzést mindkét csapat, az első lehetőség a 6. percben adódott csapatunk előtt, amikor Lacza remek passzal hozta helyzetbe Kröhnt, akinek közeli lövését bravúrral védte Dúzs. Két perccel később aztán megszerezte a vezetést a Honvéd. Kerezsi ugrott ki a leshatáron, majd kilőtte a hosszú alsót 1-0. Negyedóra játék után nagy kavarodás alakult ki a kapunk előtt, aminek végén Kocsis lövését védte Pap. A 29. percben Holman lapos lövését védte kapusunk. A 29. percben ismét Holman próbálkozott, nagy helyzetben bombázott a kapu fölé. Három perccel később Kocsis érkezett egy centerezésre, közelről fölé pörgetett. A második félidőből nemsok telt el, amikor a csereként beállt Huszár remek egyéni alakítása végén a felsőlécet érintve lőtt a hálóba 1-1. A hátralévő időben próbáltuk a kapuja elé szorítani a hazaiakat, ám a hálóba nem sikerült találni. A 89. percben emberelőnybe kerültünk, miután Lovric fejbe rúgta Kovács Márkot. A három pont sorsa a hosszabbításban dőlt el, egy középre lőtt szabadrúgásra Pekár érkezett, és a hosszúba fejelt. Ezután még egy szabadrúgást mi is elvégezhettünk, de az át szállt a hosszúra, így nem okoztunk belőle veszélyt. 

Antonio Munoz: - Az első félidőben nem az történt a pályán, amit elterveztünk, a Honvéd jól zárta le a területeket középen. Szünetben taktikát váltottunk, a széleken próbáltunk bontani, ami sikerült is. Közelebb álltunk a győzelemhez, de ilyen a futball, a Honvéd egy pontrúgás után megnyerte a mérkőzést.

További híreink

Döntetlen a nyugati rangadón

Döntetlen a nyugati rangadón

A Merkantil Bank Liga 8. fordulójában csapatunk nyugati rangadón fogadta a Szombathelyi Haladás gárdáját, ahol nem bírt egymással a két csapat, és 1-1-es döntetlen született.

Az óbudaiak elvitték a három pontot

Az óbudaiak elvitték a három pontot

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 8. fordulójában fiataljaink az óbudai III. Ker. TVE gárdáját fogadták hazai pályán, ahol ideálisnak nem nevezhető körülmények között egygólos vendég győzelem született.

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Zsámbékon kezdte meg csapatunk a MOL Magyar Kupa küzdelmeit az idei kiírásban, amely a harmadik fordulóban Zsámbékra látogatott, és 2-0-s győzelmet aratott.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink