Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Győzelmet hozott a remek első félidő

A Simple Női Liga 3. fordulójának rangadóján csapatunk az MTK Budapest gárdáját fogadta, ahol már az első félidőben háromgólos előnyre tettünk szert, a vendégek pedig a második játékrészben csak szépíteni tudtak, így újabb győzelmet arattunk.

Győzelmet hozott a remek első félidő

ETO FC Győr – MTK Budapest 3-1 (3-0)

Győr, ETO Stadion 200 néző. V.: Sipos (Bizderi, Hegedüs-Baráth).

ETO FC Győr: Borok – Frajtovic, Kovács L., Nagy F., Öreg, Süle (Sali 65’), Zágonyi (Kern 74’), Savanya, Ladhani (Semanová 74’), Vachter, Kocsán. Vezetőedző: Dörnyei Balázs.

MTK Budapest: Varga L. – Farádi-Szabó, Csuhai (Tenyei-Tóth 65’), Zágor (Murár 54’), Barkóczi (Dubucz 65’), Mészáros (Voila 46’), Palama, Vas, Pataki, Bokor, Siklér (László 78’). Vezetőedző: Makrai László. 

Gsz.: Ladhani (12’, 36’), Süle (29’) ill. László (86’).  

Nagy melegben a győri Stadion centerpályáján játszották le a női NB I 3. fordulójának rangadóját, ahol a tavalyi bajnokság 2. és 3. helyezettje lépett pályára. Az első perctől kezdve csapatunk dominált, ennek megfelelően sorban alakítottuk ki a helyzeteket, ami a 12. percben érett góllá: szép győri akció után Ladhani 22 méterről lőtt nagy gólt a bal felső sarokba 1-0. A ETO-rohamok folytatódtak, a 29. percben Frajtovic emelt át a hosszúra, ahol az érkező Süle közelről fejelt a kapuba 2-0. A 36. percben tovább növeltük az előnyt, Süle távoli lövésébe Ladhani ért bele, ami így a kapu bal alsó sarkában kötött ki 3-0. Az első félidőben remekül játszott együttesünk, sorban alakítottuk ki a helyzeteket, és akár nagyobb arányban is vezethettünk volt. Fordulás után a 48. percben Savanya távoli szabadrúgása a baloldali kapufán csattant. Ezután is mezőnyfölényben játszottunk, de a támadásokban már nem volt akkora átütőerő, mint korábban, így a 86. percben szinte a semmiből, László révén szépített az MTK 3-1.

Az ETO az első félidőben remekül játszva, esélyt sem adott ellenfelének, a második játékrész viszont – immár harmadik alkalommal – gyengébbre sikerült. Ezen a jövőben feltétlenül javítani kell, de a győzelem a rangadón egy percig sem forgott veszélyben. A találkozó végén, a kilátogató szurkolók vastapssal üdvözölték hölgyeink sikerét, akik három mérkőzés után hibátlanul állnak a bajnokságban.

Dörnyei Balázs: - Az első félidőben úgy játszott a csapat, ahogy az edzésmunkája indokolja, a második játékrészben kicsit tempót vesztettünk, de nem is volt egyszerű játszani ezek között a körülmények között, ettől függetlenül teljesen megérdemelt a három pont, jól teljesítettek a lányok. Örülünk neki, hogy már pontban is az MTK előtt tudunk lenni!

További híreink

Hat plusz két ETO-játékos a Nemzetek Ligájában
Kimaradt helyzetek, újabb három pont

Kimaradt helyzetek, újabb három pont

A Simple Női Liga 5. fordulójában az Astra gárdáját fogadta női csapatunk, ami több kimaradt helyzet mellett mindkét félidőben a hálóba talált, így megérdemelten gyűjtötte be az újabb három pontot.

Listavezetőként az újabb bajnoki pontokért

Listavezetőként az újabb bajnoki pontokért

Az ETO FC Győr női labdarúgócsapata, az NB I listavezetőjeként fogadja majd szombaton 16 órakor, a táblázat ötödik helyén tanyázó, Astra HFC együttesét.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink