Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Portugál balhátvéddel erősítettünk

Az átigazolási időszak végéhez közeledve is keményen dolgozik klubunk vezetősége, hogy tovább erősödjön a csapat játékoskerete. Ennek eredményeképp sikerült megszerezni a 24 esztendős portugál balhátvédet, Fábio Vianna-t.

Portugál balhátvéddel erősítettünk

Mivel az átigazolási piac még szeptember 6-ig nyitva, a vezetőség tovább dolgozik a keret megerősítésén. Az eddigi igazolásokhoz csatlakozott most a 24 éves portugál baloldali védő, Fábio Vianna.

Vianna a portugál sztárcsapat, az SL Benfica akadémiáján nevelkedett, ahol az U17-es korosztályig pallérozódott. Onnan került először a Braga U23-as együttesébe, majd a klub második csapatában szerepelt, a portugál harmadosztályban. Ezután is hazájában játszott, ám már magasabb osztályban, a második ligában szereplő Académica Coimbra gárdáját erősítette. 2022 óta légióskodik, a román élvonalbeli FC Arges, majd a szintén elsőosztályú FSV Farul Constanta játékosa volt, melynek színeiben nemrég még Konferencia Liga selejtezőn lépett pályára. Nyártól azonban már azért küzd, hogy csapatunk nagy erőssége legyen.

Hálás vagyok mindenkinek, aki segített, hogy most itt lehetek, nagy öröm számomra, hogy csatlakozhattam a klubhoz. Az elsődleges célom, hogy nagy hasznára legyek a csapatnak, és segítsem elérni azokat a komoly célokat, amiket a vezetés kitűzött. Nagyon fontos, hogy meccsről meccsre haladjunk előre, és a végén együtt örülhessünk – mondta Fábio Vianna.

Köteles László sportigazgató biztos benne, hogy Vianna játéktudásával nagy erőssége lesz a csapatnak, hiszen a védekezés mellett a támadásokat is remekül fogja segíteni.

Ahogy már az elején elképzeltük, azt szeretnénk elérni, hogy minden poszton versenyhelyzet legyen – kezdte Köteles László. - Klasszikus balhátvédünk eddig csak egy volt Csontos Dominik, most Fábio Vanna személyében egy nagyon komoly konkurencia érkezett, aki elsőosztályú labdarúgó. Biztos vagyok benne, hogy ez mindkét játékos, és a csapat hasznára fog válni.

További híreink

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Zsámbékon kezdte meg csapatunk a MOL Magyar Kupa küzdelmeit az idei kiírásban, amely a harmadik fordulóban Zsámbékra látogatott, és 2-0-s győzelmet aratott.

MOL Magyar Kupa: Zsámbéki SK - ETO FC Győr
Serie A-t megjárt védőt igazoltunk

Serie A-t megjárt védőt igazoltunk

A 28 esztendős Deian Boldor személyében olasz elsőosztályt megjárt védőt igazoltunk. A szabadon igazolható román középhátvéd a bajnokság egyik legértékesebb játékosa lett.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink