Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Információk a vasárnapi mérkőzéssel kapcsolatban!

Kedves Szurkolók! A vasárnap 16 órától megrendezésre kerülő mérkőzéssel kapcsolatban közöljük a BRFK XIX. kerületi Rendőrkapitányság felhívását!

Információk a vasárnapi mérkőzéssel kapcsolatban!

Tisztelt Szurkolók!

A labdarúgó Merkantil Bank Liga soron következő fordulójában a Budapest Honvéd FC – ETO FC Győr labdarúgó mérkőzés 2023. szeptember 03-án 16.00 órai kezdettel kerül megrendezésre a Bozsik Arénában.

A szurkolói mozgások miatt, valamint a szurkolók gépjárműinek biztonságos parkolása céljából  a rendőrség korlátozásokat fog életbe léptetni a stadion környékén.

A stadion beléptető kapui 14.30 órától nyitva állnak. Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a mérkőzésre időben érkezzenek, hogy a beléptetés gördülékenyen folytatódjon le. A rendezők a beléptetés során érvényes belépőjegy, személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány és ruházat-csomag tekintetében ellenőrzést hajtanak végre.

Személygépkocsival érkező szurkolók figyelmébe ajánljuk a Bozsik Stadion vendég bejáratának megközelítéséhez a M0 - M51 - Nagykőrösi út - Hoffherr Albert utca –Iparos utca útvonalat. Gépjárműveket a Budapest, XIX. kerület Iparos utcában tudják biztonságosan leparkolni. Az Iparos utca zsákutca, melynek végén található a vendég szektorba történő beléptetés.

Az érvényes belépőjeggyel nem rendelkező szurkolók nem kerülnek bebocsájtásra a stadionba!!!

Felhívjuk a Tisztelt Szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök használata, illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak feltalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk

Köszönjük megértésüket!                                                                                                

BRFK XIX. kerületi Rendőrkapitányság                          

További híreink

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Zsámbékon kezdte meg csapatunk a MOL Magyar Kupa küzdelmeit az idei kiírásban, amely a harmadik fordulóban Zsámbékra látogatott, és 2-0-s győzelmet aratott.

MOL Magyar Kupa: Zsámbéki SK - ETO FC Győr
Serie A-t megjárt védőt igazoltunk

Serie A-t megjárt védőt igazoltunk

A 28 esztendős Deian Boldor személyében olasz elsőosztályt megjárt védőt igazoltunk. A szabadon igazolható román középhátvéd a bajnokság egyik legértékesebb játékosa lett.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink