Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

ETO-MTK rangadó a stadionban

Két idegenbeli győzelem után, idei első hazai mérkőzésén, szombaton 16 órakor a stadionban, az MTK együttesét fogadja az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata.

ETO-MTK rangadó a stadionban

A két honi élcsapat mérkőzése mindig rangadónak számít, s ez természetesen most sem lesz másképpen. Mindkét csapatban magyar és külföldi válogatottak sora szerepel, így garantáltan színvonalas mérkőzést láthatnak majd a találkozóra kilátogató nézők. Remélhetően sok ETO-szurkoló lesz majd a lelátón, akiknek támogatásával, fontos pontokat szerezhetnek a zöld-fehérek. 

Az MTK gárdájában ott lesz többek között a magyar válogatott Zágor és Siklér, a görög válogatott Palama és Voila, a szerb válogatott Vajda, az amerikai Dubuc, valamint a magyar utánpótlás válogatottban szereplő Mészáros, Vas, Bokor és Murár is. A győri együttesbe fokozatosan térnek vissza sérülés után a meghatározó játékosok, viszont megint lesznek hiányzók, hiszen Halla beteg, Nagy Sz. sikeres műtéten van túl, Vida pedig az eltiltását tölti. Szerdán délután az ETO u15-ös fiú csapata egy edzőmérkőzéssel segítette a lányok bajnoki felkészülését, amelynek örömteli része volt, hogy a szlovák válogatott csatár, Semanova, egy félidőt már a pályán töltött, és biztatóan mozgott. A jó iramú találkozón, Dörnyei Balázs vezetőedző több taktikai variációt is gyakorolhatott együttesével, amelyek remélhetően majd a szombaton, az MTK ellen is hatékonyak lesznek. A játékosok önbizalma láthatóan rendben van, remek erőben vannak a lányok, az pedig főként nagyon jó jel, hogy a Kocsán-Vachter támadó duó, bombaformában játszik.

További híreink

Hat plusz két ETO-játékos a Nemzetek Ligájában
Kimaradt helyzetek, újabb három pont

Kimaradt helyzetek, újabb három pont

A Simple Női Liga 5. fordulójában az Astra gárdáját fogadta női csapatunk, ami több kimaradt helyzet mellett mindkét félidőben a hálóba talált, így megérdemelten gyűjtötte be az újabb három pontot.

Listavezetőként az újabb bajnoki pontokért

Listavezetőként az újabb bajnoki pontokért

Az ETO FC Győr női labdarúgócsapata, az NB I listavezetőjeként fogadja majd szombaton 16 órakor, a táblázat ötödik helyén tanyázó, Astra HFC együttesét.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink