Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Győzelem a megyei derbin

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának hétközi fordulójában a megyei rivális Sopron gárdáját fogadták fiataljaink az ETO Stadionban, ahol gólnélküli első félidőt követően 2-1-es győzelmet arattunk.

Győzelem a megyei derbin

ETO Akadémia – Caola SC Sopron 2-1 (0-0)

Győr, ETO Stadion. V.: Papp (Domján, Frank). 

ETO Akadémia: Ruisz – Buna, Kovács M., Csáki (Óvári 60’), Tamás K., Bánáti (Herczeg 70’), Kiss M., Bakó (Balajthy 46’), Mitring, Moharos (Varga O. 84’), Csóka (Rátonyi 84’). Vezetőedző: Szekeres Adrián.

Caola SC Sopron: Acsádi – Szabados (Sipőcz 56’), Bokor, Végh (Baumgartner 56’), Kalász (Szalka 76’), Illés (Fendrik 76’), Balogh F., Kocsis (Bokán 84’), Auer, Reseterits, Szabó T. Vezetőedző: Bücs Zsolt. 

Gsz.: Buna (52’), Mitring (55’) ill. Fendrik (86’).

Az első félidő nem hozott gólt, a legnagyobb lehetőség csapatunk előtt adódott, amikor Kiss M. végzett el távolról szabadrúgást, Acsádi bravúrral védte a bal felsőbe tartó lövést. A második játékrészben nem kellett sokat várni a gólra. Buna csapott le egy kipattanóra, amit a hálóba lőtt, ezzel megszereztük a vezetést 1-0. Három perccel később Mitring huszonöt méterről lőtt nagy gólt, ezzel megduplázva az előnyünket. A mérkőzés hajrájában a Sopron Fendrik révén szépíteni tudott, de az eredmény már nem változott, így akadémistáink megszerezték az első győzelmüket a bajnokságban.

Szekeres Adrián: - Sokat tettek azért a játékosok, hogy megszülessen szezonbeli első győzelmünk. 2-0-nál megvolt a lehetőségünk, hogy megrúgjuk a harmadik gólt, ezzel lezárhattuk volna hamarabb is a meccset. Gratulálok az akadémia dolgozóinak, ebből mindenki kivette a részét!

További híreink

Kröhn gólja három pontot ért

Kröhn gólja három pontot ért

A Merkantil Bank Liga 17. fordulójában az Ajkát fogadta csapatunk hazai pályán, ahol végig kiélezett mérkőzésen, Kröhn góljával begyűjtöttük a három pontot.

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

Kedves Szurkolók! A 17 órakor kezdődő ETO FC Győr - FC Ajka bajnoki mérkőzés a lenti linken élőben megtekinthető.

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Fiatal játékosunk, a 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését csapatunkkal. Egykori akadémistánk 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink