Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Idegenbeli sikerek után, rangadó előtt

Remekül kezdte a bajnokságot az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, hiszen Soroksáron és Diósgyőrben is magabiztos idegenbeli győzelmet aratott.

Idegenbeli sikerek után, rangadó előtt

Az együttes felkészülését több sérülés is nehezítette, ezért jó hír, hogy szép lassan immáron mindenki a fedélzeten van. Természetesen a játékosok fizikai állapota még nem azonos, ám a visszatérésük sokat lendít a csapat játékán. Kocsán Petra például mesterhármassal tért vissza a csapatba Diósgyőrött, Kovács Laura Soroksáron és Miskolcon is már egyre több játéklehetőséghez jutott, Stela Semanova pedig a következő fordulóban mutatkozhat majd be győri színekben. Abban a következő fordulóban, amelyben egyébként rangadóra kerül sor az ETO stadionban, hiszen szombaton 16 órakor, az egyik nagy riválisukat, az MTK-t fogadják a zöld-fehérek.


- Nagyon örülök, hogy végre fájdalom nélkül futballozhatok, a gólok pedig nagyon jót tettek a lelkemnek – mondta Kocsán Petra. – A győzelemhez, a gólokhoz persze az egész csapat kell, de kijelenthetem, nagyszerű az összetartás, a hangulat most nálunk, így bizakodva várjuk a rangadót. Külön motiváció még számunkra, hogy a stadionban szerepelhetünk, valamint abban is bízunk, hogy sokan kilátogatnak a találkozóra, és a férfimeccsekhez hasonlóan, mi is számíthatunk majd az ETO-szurkolók támogatására!

További híreink

Hat plusz két ETO-játékos a Nemzetek Ligájában
Kimaradt helyzetek, újabb három pont

Kimaradt helyzetek, újabb három pont

A Simple Női Liga 5. fordulójában az Astra gárdáját fogadta női csapatunk, ami több kimaradt helyzet mellett mindkét félidőben a hálóba talált, így megérdemelten gyűjtötte be az újabb három pontot.

Listavezetőként az újabb bajnoki pontokért

Listavezetőként az újabb bajnoki pontokért

Az ETO FC Győr női labdarúgócsapata, az NB I listavezetőjeként fogadja majd szombaton 16 órakor, a táblázat ötödik helyén tanyázó, Astra HFC együttesét.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink