Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Itthon tartottuk a három pontot!

A Merkantil Bank Liga 6. fordulójában ismét hazai környezetben lépett pályára együttesünk, amely a Tiszakécske gárdáját fogadta, és gólnélküli első félidő után kétgólos győzelmet aratott.

Itthon tartottuk a három pontot!

ETO FC Győr – Tiszakécskei LC 2-0 (0-0)

Győr, ETO Stadion 2117 néző. V.: Kovács J. Z. (Nagy V., Ring).

ETO: Pap – Vera, Szépe, Keresztes K., Csontos, Anton, Riquelme (Tóth R. 76’), Bumba (Morínigo 93'), Kröhn (Huszár 59’), Lacza (Csóka B. 76’), Skvarka (Diarra 59’). Vezetőedző: Antonio Munoz.

Tiszakécskei LC: Kiss Á. – Balázs B., Máté (Polyák 67’), Fodor, Erdei, Szekér, Kocsis (Kryvotsiuk 56’), Bencze (Gyurján 56’), Bekker (Márkus 46’), Torvund (Zamostny 56’), Cipf. Vezetőedző: Vas László.

Gsz.: Lacza (51’), Bumba (92’).

A 11. percben Kröhn centerezésére Bumba érkezett, ám közelről a vendégek kapusába lőtt. A kipattanó után Anton ismételhetett, de lövését magabiztosan védte Kiss Á. A 29. percben Lacza verte meg a védőjét a jobboldalon, majd beadása Skvarkát találta meg, aki kapásból bombázott centikkel a kapu mellé. Két perccel később Bumba próbálkozott tizennyolc méterről, megpattanó lövése nem okozott gondot a kapusnak. A 34. percben Csontos távoli lövése a jobb kapufa mellett hagyta el a játékteret. Öt perccel az első félidő vége előtt Anton jó huszonöt méterről küldött kapura egy szabadrúgást, amit Kiss Á. Szépe elé öklözött, ám védőnk nagy helyzetben nem találta el jól a labdát, és mellé lőtt. Az 51. percben megszereztük a vezetést! Lacza húzott középre a jobboldalról, majd óriási gólt ragasztott a jobb felső sarokba 1-0. Egyóra játék után Lacza csapott le egy pontatlan passzra, ám lövése nem talált kaput. A 71. percben Diarra tekert kapura egy csel után, a vendégek hálóőre bravúrral védte a hosszú alsóba tartó labdát. A 92. percben egy kavarodás végén Bumba talált közelről a kapuba, ezzel eldöntve a lényegi kérdéseket.

Antonio Munoz: - Már az elejétől kontroll alatt tartottuk a mérkőzést, három-négy nagy lehetőséget alakítottunk ki. A szünetben azt kértem, hogy pontosítsuk a játékunkat, és csináljuk tovább ezt. Ennek meg is lett az eredménye, gratulálok a srácoknak!

További híreink

Kröhn gólja három pontot ért

Kröhn gólja három pontot ért

A Merkantil Bank Liga 17. fordulójában az Ajkát fogadta csapatunk hazai pályán, ahol végig kiélezett mérkőzésen, Kröhn góljával begyűjtöttük a három pontot.

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

Kedves Szurkolók! A 17 órakor kezdődő ETO FC Győr - FC Ajka bajnoki mérkőzés a lenti linken élőben megtekinthető.

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Fiatal játékosunk, a 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését csapatunkkal. Egykori akadémistánk 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink