Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Győzelem áldozatokkal

A Simple Női Liga 2. fordulójában Miskolcra utazott csapatunk, ahol a DVTK vendégeként lépett pályára, és magabiztos győzelmet aratott.

Győzelem áldozatokkal

Fotó: dvtk.hu

DVTK – ETO FC Győr 3-6 (1-3)

Miskolc, DVTK Edzőközpont. V.: Alafi (Ferencz, Dobos).

DVTK: Ádám (Orgoványi 46’) – Boros, Oláh, Krisztin, Geréd, Mikó (Nagy P. 72’), Komlós, Myhal (Hiba 58’), Nagy L., Somogyi, Madarász (Sain 58’). Vezetőedző: Bém Gábor. 

ETO FC Győr: Borok – Vida, Nagy F., Frajtovic, Öreg (Kovács L. 58’), Süle (Petrovics 69’), Zágonyi (Kern 58’), Savanya (Sali 58’), Ladhani, Vachter, Kocsán (Nagy Sz. 77’). Vezetőedző: Dörnyei Balázs. 

Gsz.: Mikó (20’), Krisztin (84’), Oláh (95’) ill. Kocsán (41’, 45’, 48’), Vachter (7’, 50’), Ladhani (55’).

Kiállítva: Vida (75’).

Ideálisnak egyáltalán nem mondható körülmények között, déli hőségben léptek pályára a csapatok. Ennek megfelelően nem lehetett elvárni, hogy nagy iramú mérkőzés alakuljon ki.

A 2. percben három helyzet is kialakult a hazai kapu előtt, előbb Savanya, majd Vida, végül Süle sem tudott a kapuba találni. A 7. percben viszont már megszereztük a vezetést. Vachter váratlan lövése megpattant a kapus előtt, így a labda a hálóban kötött ki 0-1. A 20. percben ETO-támadások közepette, egy védelmi hibánkat kihasználva egyenlíteni tudott a DVTK 1-1. A 41. percben Savanya lövése lepattant a védőkről, Frajtovic visszasarkalta az érkező Kocsán elé, aki közelről nem hibázott 1-2. A 45. percben Vida szépen cselek után tálalt Kocsán elé, aki 12 méterről talált a kapuba 1-3. A második félidő is gyors ETO-góllal indult, Savanya szép cselek után passzolt Kocsánhoz, aki 11 méterről volt eredményes, mesterhármas 1-4. Az 50. percben Kocsán szabadrúgása kipattant a kapusról, Vachter eszmélt a leggyorsabban és közelről talált a kapuba 1-5. Az 54. percben Ladhani tört be a tizenhatoson belülre, ahol a védők buktatták. A büntetőt a sértett magabiztosan értékesítette 1-6. Fordulás után hat perc alatt három gólt szerzett együttesünk, de aztán ellaposodott a játék, a végére pedig kettős emberhátrányba kerültünk. Előbb Vidát második sárga lappal kiállította a játékvezető, majd Borok és a korábban csereként beállt Nagy Sz. egy hosszú indítást követően összefejeltek, ami után Nagy komolynak tűnő sérülést szenvedett, így az utolsó perceket a hazai együttes kettős emberelőnyben játszhatta. Bár ennek ellenére is nekünk volt lehetőségünk, mégis egy játékvezetői-, majd egy védelmi hiba miatt két gólt szerzett a Diósgyőr.

Csapatunk győzelme egy percig sem forgott veszélyben, ám sok olyan hiba jellemezte a játékot, amin a jövőben javítani kell. A fejsérülést szenvedő Nagy Szilviát a mentők a találkozó után a miskolci kórházba szállították, akinek mielőbbi felépülést kívánunk!

Dörnyei Balázs:  - Volt itt ma minden, mint a búcsúban. A győzelemnek örülök, Kocsán Petra parádés visszatéréséhez gratulálok, Nagy Szilvinek pedig mielőbbi felgyógyulást kívánok! Készülünk a jövő heti rangadóra!

 

További híreink

A Soroksár legyőzésével a második helyen telel női labdarúgócsapatunk
Nagy szélben nagyszerű játék

Nagy szélben nagyszerű játék

A Simple Női Liga 12. fordulójában csapatunk a Soroksár gárdáját fogadta az őszi szezon utolsó mérkőzésén, ahol magabiztos győzelmet aratott, így a 2. helyről várhatja a tavaszi folytatást.

Hazai évzáró a hölgyeknél

Hazai évzáró a hölgyeknél

Szombaton 13 órakor hazai környezetben („kemping-pálya”), a Soroksár együttesét fogadja az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, amely győzelme esetén, a bajnoki döntőt érő második helyen telelne.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink