Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Újabb pontokért a hőségben

Fölényes soroksári sikerével remek rajtot vett az NB I idei rajtján az ETO FC Győr női labdarúgócsapata. Az együttes szombaton 13 órakor Diósgyőrben lép pályára, az újabb győzelem reményében.

Újabb pontokért a hőségben

Amire a felkészülés során még nem volt példa, szerdán délutántól teljes kerettel készült az ETO, ami persze még nem azt jelenti, hogy minden játékos immáron egyforma fizikai állapotban van. A szakmai stábnak nagyon figyelnie kell, hogy folyamatosan kapják meg a terhelést a különböző sérülésékből visszatérő játékosok. Ráadásul a fiatalok az utánpótlás válogatottak felkészülési táboraiban is érdekeltek, valamint az akadémia bajnokságok is elkezdődnek. 

Az sem könnyítette meg Dörnyei Balázs csapatának életét, hogy a DVTK szombaton 13 órára szervezte az élvonalbeli találkozót, azaz a Győrből történő utazás csak korán reggeli indulással lett volna megoldható, az előrejelzések szerint, 35 fokos melegben megrendezendő találkozóra. A klub vezetése azonban a csapat segítségére sietett, így a lányok már előző nap elindulhatnak a bajnoki mérkőzésre, és a péntek estét egy miskolci hotelben tölthetik.  

- Természetesen nem foglalkozunk a külső körülményekkel, a hőséggel, nekünk megint nagy céljaink vannak, amelyhez szükségünk van a győzelemre, a három pontra – mondta Öreg Cintia csapatkapitány. – Ez a két nap csapat összetartásnak is jó lesz, tovább erősítheti az egyébként már most is kiváló egységet, a siker pedig megszilárdíthatja a helyünket az táblázat elején.  

További híreink

A Soroksár legyőzésével a második helyen telel női labdarúgócsapatunk
Nagy szélben nagyszerű játék

Nagy szélben nagyszerű játék

A Simple Női Liga 12. fordulójában csapatunk a Soroksár gárdáját fogadta az őszi szezon utolsó mérkőzésén, ahol magabiztos győzelmet aratott, így a 2. helyről várhatja a tavaszi folytatást.

Hazai évzáró a hölgyeknél

Hazai évzáró a hölgyeknél

Szombaton 13 órakor hazai környezetben („kemping-pálya”), a Soroksár együttesét fogadja az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, amely győzelme esetén, a bajnoki döntőt érő második helyen telelne.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink